Başkan Güngör’den Vefa Ziyareti

SİYASET 26.12.2020 - 10:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Başkan Güngör’den Vefa Ziyareti

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör Denizli Sanayisinin hayırsever ve Duayen işadamı Altınbaşak Tekstil Onursal Yönetim Kurulu Başkanı Said AtıcI’yı evinde ziyaret etti.   Ziyarette Başkan Güngör, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Said Atıcı için gönderdiği özel hediyeyi ve selamlarını iletti.   Görüşme esnasında Yücel Güngör “Benim bugünlere gelmemde yetişmemde disiplin içersinde işlerimi yapma alışkanlığımı sizlerin sayesinde kazandım. Sizlerin bize tavsiyesi her zaman "Ürünün paketinin üstünde ne yazıyorsa içinde de mutlaka o olacak" talimatınızı asla unutmayacağım. Bizde bu talimatınızı hem iş hayatımıza hem de davranışlarımızda uygulayarak bugünlere sizlerin destekleriyle geldik. Biz size olan hakkımızı bu dünyada asla ödeyemeyiz dedi.”    Said Atıcı da Yücel Güngör ‘e "Sen bizim evladımızsın maddi manevi olarak yanındayız Allah yolunu açık etsin "  dedi.

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör Denizli Sanayisinin hayırsever ve Duayen işadamı Altınbaşak Tekstil Onursal Yönetim Kurulu Başkanı Said AtıcI’yı evinde ziyaret etti.

 

Ziyarette Başkan Güngör, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Said Atıcı için gönderdiği özel hediyeyi ve selamlarını iletti.

 

Görüşme esnasında Yücel Güngör “Benim bugünlere gelmemde yetişmemde disiplin içersinde işlerimi yapma alışkanlığımı sizlerin sayesinde kazandım. Sizlerin bize tavsiyesi her zaman "Ürünün paketinin üstünde ne yazıyorsa içinde de mutlaka o olacak" talimatınızı asla unutmayacağım. Bizde bu talimatınızı hem iş hayatımıza hem de davranışlarımızda uygulayarak bugünlere sizlerin destekleriyle geldik. Biz size olan hakkımızı bu dünyada asla ödeyemeyiz dedi.”

 

 Said Atıcı da Yücel Güngör ‘e "Sen bizim evladımızsın maddi manevi olarak yanındayız Allah yolunu açık etsin "  dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.