3. Havaalanı Avrupa’yı Çıldırtıyor

TURİZM 20.03.2017 - 09:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

3. Havaalanı Avrupa’yı Çıldırtıyor

Avrupa ne yaptığını bilmeden Türkiye’ye karşı birlikte hareket ederek saldırıya geçenlerin asıl niyetleri tek tek ortaya çıkmaya başlıyor. Avrupa Ülkelerinde bir yandan yaklaşan genel seçimler. Diğer yandan da Türkiye’nin inşasına başladığı Dünya’nın en büyük Havaalanı’nın Türkiye’ye yapılmasıyla Avrupa çılgına dönüyor…   Almanya, Frankfurt Havaalanı, Dünya ülkelerinden gelen kargo uçaklarının indiği ve oradan diğer ülkelere dağıtım yapıldığı en büyük Havaalanı. Almanya’nın bu sayede kazandığı pazarı düşünün. Türkiye de 3. Havaalanı’nın yapılmasıyla Dünya’nın en büyük Hava Alanı olacak ve bütün kargo uçakları İstanbul’da yapılan 3. Havaalanı’na inecek ve Buradan diğer ülkelere dağıtım yapılacak.   Almanya, Hollanda, Avusturya, Belçika, yani sizin anlayacağınız Avrupa ülkeleri ellerindeki bu büyük pazarı Türkiye’ye kaptıracakları için bu kadar küstahlaşıyor. Küstahlaştıkça da Türkiye’nin yaptığı bu yatırımları durdurmak içinde var güçleriyle Türkiye’ye saldırmaya çalışıyorlar. Avrupa bir yandan saldırıyor ama ne halt ettiğini de bilmeden kendi ayaklarına kurşun sıkıyor... Avrupa bir zamanlar vasıfsız işçi, amele diye aldıkları Türk vatandaşlarına bakıp Türkiye’ye tepeden bakıyordu. O işçi, amele Türk işçilerinin çocukları okuyup oturum aldıkları Avrupa ülkelerinde önemli mevkilere geldiler ve iş adamları olarak orta boy ticaret ve imalat ustaları oldular. Türkiye artık gözünü açtı… YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Avrupa ne yaptığını bilmeden Türkiye’ye karşı birlikte hareket ederek saldırıya geçenlerin asıl niyetleri tek tek ortaya çıkmaya başlıyor. Avrupa Ülkelerinde bir yandan yaklaşan genel seçimler. Diğer yandan da Türkiye’nin inşasına başladığı Dünya’nın en büyük Havaalanı’nın Türkiye’ye yapılmasıyla Avrupa çılgına dönüyor…

 

Almanya, Frankfurt Havaalanı, Dünya ülkelerinden gelen kargo uçaklarının indiği ve oradan diğer ülkelere dağıtım yapıldığı en büyük Havaalanı. Almanya’nın bu sayede kazandığı pazarı düşünün. Türkiye de 3. Havaalanı’nın yapılmasıyla Dünya’nın en büyük Hava Alanı olacak ve bütün kargo uçakları İstanbul’da yapılan 3. Havaalanı’na inecek ve Buradan diğer ülkelere dağıtım yapılacak.

 

Almanya, Hollanda, Avusturya, Belçika, yani sizin anlayacağınız Avrupa ülkeleri ellerindeki bu büyük pazarı Türkiye’ye kaptıracakları için bu kadar küstahlaşıyor. Küstahlaştıkça da Türkiye’nin yaptığı bu yatırımları durdurmak içinde var güçleriyle Türkiye’ye saldırmaya çalışıyorlar. Avrupa bir yandan saldırıyor ama ne halt ettiğini de bilmeden kendi ayaklarına kurşun sıkıyor... Avrupa bir zamanlar vasıfsız işçi, amele diye aldıkları Türk vatandaşlarına bakıp Türkiye’ye tepeden bakıyordu. O işçi, amele Türk işçilerinin çocukları okuyup oturum aldıkları Avrupa ülkelerinde önemli mevkilere geldiler ve iş adamları olarak orta boy ticaret ve imalat ustaları oldular. Türkiye artık gözünü açtı…

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.