AB Büyükelçi Christian Berger'den Vali Karahan'a ziyaret

DENİZLİ 17.09.2018 - 17:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AB Büyükelçi Christian Berger'den Vali Karahan'a ziyaret

AB Türkiye Delegasyon Başkanı Büyükelçi Christian Berger, Vali Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti.   Denizli'de turizm bölgelerini gezmek, sağlık turizmi hakkında bilgiler almak, AB ile Türkiye ilişkilerindeki son durum ve bu durumun Denizli’ye etkilerini değerlendirmek amacıyla İlimize ziyarete gelen AB Türkiye Delegasyon Başkanı Büyükelçi Christian Berger, Vali Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti.     AB Türkiye Delegasyon Başkanı Büyükelçi Christian Berger; Denizli’nin Türkiye’deki önemli turizm, ticaret ve sanayi şehirleri arasında yer aldığını belirterek Denizli’nin bu konuda önemli bir potansiyele sahip olduğunu söyledi. Vali Hasan Karahan, AB Türkiye Delegasyon Başkanı Büyükelçi Christian Berger’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Denizli’nin sosyal, kültürel ve ekonomik yapısı hakkında bilgiler verdi.       Ziyaretin ardından Valilik giriş katında Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından organize edilen AB Proje Sergisini gezen Valimiz Hasan Karahan ve bereberindeki heyet daha sonra Polisevinde AB Türkiye Delegasyon Başkanı Büyükelçi Christian Berger onuruna verilen öğle yemeğine katıldılar.   Öğle yemeğinin ardından Vali Hasan Karahan ve AB Türkiye Delegasyon Başkanı Büyükelçi Christian Berger İlimizdeki STK Temsilcileri ile“ AB-Türkiye İlişkilerinde Güncel Durum ve İş Dünyasındaki Etkileri “ konulu toplantıda biraraya geldi.

AB Türkiye Delegasyon Başkanı Büyükelçi Christian Berger, Vali Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti.

 

Denizli'de turizm bölgelerini gezmek, sağlık turizmi hakkında bilgiler almak, AB ile Türkiye ilişkilerindeki son durum ve bu durumun Denizli’ye etkilerini değerlendirmek amacıyla İlimize ziyarete gelen AB Türkiye Delegasyon Başkanı Büyükelçi Christian Berger, Vali Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti.

 

 

AB Türkiye Delegasyon Başkanı Büyükelçi Christian Berger; Denizli’nin Türkiye’deki önemli turizm, ticaret ve sanayi şehirleri arasında yer aldığını belirterek Denizli’nin bu konuda önemli bir potansiyele sahip olduğunu söyledi. Vali Hasan Karahan, AB Türkiye Delegasyon Başkanı Büyükelçi Christian Berger’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Denizli’nin sosyal, kültürel ve ekonomik yapısı hakkında bilgiler verdi.  

 

 

Ziyaretin ardından Valilik giriş katında Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından organize edilen AB Proje Sergisini gezen Valimiz Hasan Karahan ve bereberindeki heyet daha sonra Polisevinde AB Türkiye Delegasyon Başkanı Büyükelçi Christian Berger onuruna verilen öğle yemeğine katıldılar.

 

Öğle yemeğinin ardından Vali Hasan Karahan ve AB Türkiye Delegasyon Başkanı Büyükelçi Christian Berger İlimizdeki STK Temsilcileri ile“ AB-Türkiye İlişkilerinde Güncel Durum ve İş Dünyasındaki Etkileri “ konulu toplantıda biraraya geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.