Abdulkadir Bitigen’e kritik maç

SPOR 03.05.2019 - 10:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Abdulkadir Bitigen’e kritik maç

Abalı Denizlispor deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşmasının hakemi belli oldu. Ankara’da oynanacak kritik maçı Kayseri Bölgesi Süper Lig Hakemi Abdulkadir Bitigen, yönetecek.   Spor Toto 1.Ligde 32.hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı. Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan açıklamada Gençlerbirliği ile Abalı Denizlispor arasında Pazar günü Ankara Eryaman Stadyumunda saat 19.30’da oynanacak olan karşılaşmayı Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını Mehmet Şahan Yılmaz ve Mustafa Savranlar yapacak.   Maçın 4.Hakemi ise Yakup Özhan. Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşma görev yapacak olan Abdulkadir Bitigen, bu sezon Spor Toto 1.Ligde üçüncü maçına çıkacak. 

Abalı Denizlispor deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşmasının hakemi belli oldu. Ankara’da oynanacak kritik maçı Kayseri Bölgesi Süper Lig Hakemi Abdulkadir Bitigen, yönetecek.

 

Spor Toto 1.Ligde 32.hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı. Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan açıklamada Gençlerbirliği ile Abalı Denizlispor arasında Pazar günü Ankara Eryaman Stadyumunda saat 19.30’da oynanacak olan karşılaşmayı Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını Mehmet Şahan Yılmaz ve Mustafa Savranlar yapacak.

 

Maçın 4.Hakemi ise Yakup Özhan. Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşma görev yapacak olan Abdulkadir Bitigen, bu sezon Spor Toto 1.Ligde üçüncü maçına çıkacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.