Acıpayam’da bir evde başlayan yangın diğer eve de sıçradı

DENİZLİ 13.03.2018 - 07:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Acıpayam’da bir evde başlayan yangın diğer eve de sıçradı

Denizli Acıpayam İlçesi’nde bir evde başlayan yangın diğer eve de sıçradı. Yangında iki evde kullanılmaz hale geldi.   Edinilen bilgilere göre, dün gece saat 22.00 sıralarında Acıpayam’a bağlı Sırçalık Mahallesinde Gürsel A.’ya ait evden alevler yükselmeye başladı. Bir anda yükselen alevler bitişikteki Mehmet T.’ye ait eve de sıçradı.   Yangın ihbarını alan itfaiye ekipleri kısa sürede Sırçalık mahallesine gelerek yangına müdahale etti. Meydana gelen yangında iki ev hasar gördü. Yangına 4 itfaiye ekibi söndürmek için mücadele verdi. Kısa sürede kontrol altına alınan yangın söndürüldü   Yangının elektrik kontağından çıktığı sanılırken Jandarma yangınla ilgili soruşturma başlattı.   Kaynak:Acıpayam Gazetesi.com

Denizli Acıpayam İlçesi’nde bir evde başlayan yangın diğer eve de sıçradı. Yangında iki evde kullanılmaz hale geldi.

 

Edinilen bilgilere göre, dün gece saat 22.00 sıralarında Acıpayam’a bağlı Sırçalık Mahallesinde Gürsel A.’ya ait evden alevler yükselmeye başladı. Bir anda yükselen alevler bitişikteki Mehmet T.’ye ait eve de sıçradı.
 
Yangın ihbarını alan itfaiye ekipleri kısa sürede Sırçalık mahallesine gelerek yangına müdahale etti. Meydana gelen yangında iki ev hasar gördü. Yangına 4 itfaiye ekibi söndürmek için mücadele verdi. Kısa sürede kontrol altına alınan yangın söndürüldü
 
Yangının elektrik kontağından çıktığı sanılırken Jandarma yangınla ilgili soruşturma başlattı.
 
Kaynak:Acıpayam Gazetesi.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.