Acıpayam'da Teröre Tepki Yürüyüşü

DENİZLİ 02.06.2016 - 09:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Acıpayam'da Teröre Tepki Yürüyüşü

Denizli Alperen Ocakları Acıpayam İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen “Teröre Tepki Yürüyüşü” gerçekleşti. Yürüyüşe Acıpayamlıların duyarsız kalması şehitler için yürüyenleri üzdü.

Denizli Acıpayam İlçesi'nde düzenlenen yürüyüşe Acıpayam Ziraat Odası Başkanı Ercan Yıldırım, Alperen Ocakları Acıpayam Şubesi Başkanı Ramazan Subay ve gençler katıldı. Yürüyüşte yaşları küçük olan ama yürekleri büyük olan kısıtlı sayıdaki gençlerin gür sesi Acıpayam caddelerini inletti. Acıpayam uyuma şehidine sahip çık, Kahrolsun PKK, Kanımız aksada zafer islamın gibi sloganların atıldığı yürüyüşte genç yürekler samimi ve özverili bir şekilde yürüyüşü gerçekleştirirken birçok vatandaşta pastane, kahvehane ve işyerlerinin önünde oturması dikkat çekti. Acıpayam Santral garaj önünden başlayan yürüyüş Orman İşletmesi ve Lise Caddesine takiben Atatürk Bulvarına devam edilerek Kanal caddesinden Acıpayam Şehitliğine varıldı. Şehitlikte, aziz şehitlerimiz için dualar okundu. Daha sonra tekrar Garaj yanına gelen kalabalık sessizce dağıldı. YETKİLİLER VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI NEREDE? Bugün gerçekleşen “Teröre Tepki” yürüyüşüne davet edilmesine rağmen önemli kişileri gözler aradı. İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, Siyasiler ve Sivil Toplum Kuruluşlarının yetkililerinin katılmayışı dikkat çekti. YILDIRIM “ÇOK ÜZÜCÜ” Acıpayam Ziraat Odası Başkanı Ercan Yıldırım yürüyüş sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün gerçekleşen teröre tepki yürüyüşünde yetkililerimizi ne yazık ki göremedik. Bu durum beni çok üzdü” dedi. Alperen Ocakları Acıpayam İlçe Başkanı Ramazan Subay’da “Düzenlediğimiz teröre tepki yürüyüşüne katılan tüm gençleri yürekten kutlarım. Tüm yetkililerimizi de aramızda görmek isterdik” dedi.   Kaynak: Acıpayamgazetesi.com  
Denizli Alperen Ocakları Acıpayam İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen “Teröre Tepki Yürüyüşü” gerçekleşti. Yürüyüşe Acıpayamlıların duyarsız kalması şehitler için yürüyenleri üzdü.

Denizli Acıpayam İlçesi'nde düzenlenen yürüyüşe Acıpayam Ziraat Odası Başkanı Ercan Yıldırım, Alperen Ocakları Acıpayam Şubesi Başkanı Ramazan Subay ve gençler katıldı.

Yürüyüşte yaşları küçük olan ama yürekleri büyük olan kısıtlı sayıdaki gençlerin gür sesi Acıpayam caddelerini inletti.

Acıpayam uyuma şehidine sahip çık, Kahrolsun PKK, Kanımız aksada zafer islamın gibi sloganların atıldığı yürüyüşte genç yürekler samimi ve özverili bir şekilde yürüyüşü gerçekleştirirken birçok vatandaşta pastane, kahvehane ve işyerlerinin önünde oturması dikkat çekti.

Acıpayam Santral garaj önünden başlayan yürüyüş Orman İşletmesi ve Lise Caddesine takiben Atatürk Bulvarına devam edilerek Kanal caddesinden Acıpayam Şehitliğine varıldı.

Şehitlikte, aziz şehitlerimiz için dualar okundu. Daha sonra tekrar Garaj yanına gelen kalabalık sessizce dağıldı.

YETKİLİLER VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI NEREDE?

Bugün gerçekleşen “Teröre Tepki” yürüyüşüne davet edilmesine rağmen önemli kişileri gözler aradı. İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, Siyasiler ve Sivil Toplum Kuruluşlarının yetkililerinin katılmayışı dikkat çekti.

YILDIRIM “ÇOK ÜZÜCÜ”

Acıpayam Ziraat Odası Başkanı Ercan Yıldırım yürüyüş sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün gerçekleşen teröre tepki yürüyüşünde yetkililerimizi ne yazık ki göremedik. Bu durum beni çok üzdü” dedi.

Alperen Ocakları Acıpayam İlçe Başkanı Ramazan Subay’da “Düzenlediğimiz teröre tepki yürüyüşüne katılan tüm gençleri yürekten kutlarım. Tüm yetkililerimizi de aramızda görmek isterdik” dedi.

 

Kaynak: Acıpayamgazetesi.com

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.