Acıpayam'da zincirleme kaza: 2 yaralı

ASAYİŞ 07.09.2020 - 08:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Acıpayam'da zincirleme kaza: 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde kamyonet, otomobil ve traktörün karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kaza ucuz atlatılırken hurdaya dönen otomobildeki 2 kişi yaralı olarak kurtuldu.   Kaza, dün Acıpayam İlçesi, Yassıhüyük Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Denizli istikametinden Acıpayam istikametine seyir halindeki 20 K 9168 plakalı kamyonet önünde ilerleyen 48 FBG 63 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpışmanın ardından otomobil önünde seyir halindeki traktörün römorkuna çarptı. Her iki araç arasında sıkışan ve adeta hurdaya dönen otomobilde bulunan 2 kişi şans eseri kazayı hafif yaralı olarak atlattı.   Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaralılara ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.   Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. (Acıpayamgazetesi.com)  

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde kamyonet, otomobil ve traktörün karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kaza ucuz atlatılırken hurdaya dönen otomobildeki 2 kişi yaralı olarak kurtuldu.

 

Kaza, dün Acıpayam İlçesi, Yassıhüyük Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Denizli istikametinden Acıpayam istikametine seyir halindeki 20 K 9168 plakalı kamyonet önünde ilerleyen 48 FBG 63 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpışmanın ardından otomobil önünde seyir halindeki traktörün römorkuna çarptı. Her iki araç arasında sıkışan ve adeta hurdaya dönen otomobilde bulunan 2 kişi şans eseri kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

 

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaralılara ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. (Acıpayamgazetesi.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.