Adalet Bakanı Açıkladı '6 Nisan'dan İtibaren Başlıyor'

GÜNDEM 13.03.2019 - 14:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Adalet Bakanı Açıkladı '6 Nisan'dan İtibaren Başlıyor'

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül nöbetçi noterlik hizmetinin 6 Nisan itibariyle başlayacağını açıkladı.     Nöbetçi noterlik uygulamasının başlayacağı tarih belli oldu. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, "Nöbetçi noterlik uygulamasını 6 Nisan itibariyle başlatıyoruz, tüm hazırlıklarımızı tamamladık" dedi.   HAFTA SONLARI İŞLEM YAPILABİLECEK Uygulamanın başlamasıyla birlikte vatandaşlar artık Cumartesi ve Pazar günleri de noterde işlem yapabilecek.   "ÇALIŞMA SAATLERİ BOYUNCA HİZMET VERECEK" Bakan Gül, "Bütün illerimizde Cumartesi ve Pazar günleri için nöbetçi olarak belirlenen noterlik daireleri, hafta içi uygulanan çalışma saatleri boyunca hizmet verecek" dedi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül nöbetçi noterlik hizmetinin 6 Nisan itibariyle başlayacağını açıkladı.

 

 

Nöbetçi noterlik uygulamasının başlayacağı tarih belli oldu. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, "Nöbetçi noterlik uygulamasını 6 Nisan itibariyle başlatıyoruz, tüm hazırlıklarımızı tamamladık" dedi.

 

HAFTA SONLARI İŞLEM YAPILABİLECEK

Uygulamanın başlamasıyla birlikte vatandaşlar artık Cumartesi ve Pazar günleri de noterde işlem yapabilecek.

 

"ÇALIŞMA SAATLERİ BOYUNCA HİZMET VERECEK"

Bakan Gül, "Bütün illerimizde Cumartesi ve Pazar günleri için nöbetçi olarak belirlenen noterlik daireleri, hafta içi uygulanan çalışma saatleri boyunca hizmet verecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.