Afrin'e Giden Mehmetçik'ten Kendisine Mikrofon Uzatan Muhabire Tarihi Yanıt

GÜNDEM 22.01.2018 - 09:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Afrin'e Giden Mehmetçik'ten Kendisine Mikrofon Uzatan Muhabire Tarihi Yanıt

Afrin'e giden bir tankta görevli Mehmetçik, kendisine "Ailene mesajın var mı?" diyen muhabire gülerek, "Beklemesinler!" yanıtı vermesi sosyal medyayı salladı.   Ahaber muhabiri Zeytin Dalı harekatı kapsamında Afrin'e giden Mehmetçik'e mikrofon uzatarak görüş soruyordu. Tankın üzerindeki bir Mehmetçik'e mikrofon uzattığında aralarında geçen konuşma sosyal medyayı salladı.   İşte o konuşma: -Merhabalar, kolay gelsin. İstikamet neresi? + Kızıl Elma! - Ailene bir mesaj gönder +Beklemesinler -Türkiye’ye bir mesajın varmı + Bu ülkeyi bölemezler   Sosyal medyayı sallayan bu konuşma, oldukçu duygulu mesajlarla birlikte paylaşıldı.  

Afrin'e giden bir tankta görevli Mehmetçik, kendisine "Ailene mesajın var mı?" diyen muhabire gülerek, "Beklemesinler!" yanıtı vermesi sosyal medyayı salladı.

 

Ahaber muhabiri Zeytin Dalı harekatı kapsamında Afrin'e giden Mehmetçik'e mikrofon uzatarak görüş soruyordu. Tankın üzerindeki bir Mehmetçik'e mikrofon uzattığında aralarında geçen konuşma sosyal medyayı salladı.

 

İşte o konuşma:

-Merhabalar, kolay gelsin. İstikamet neresi?

+ Kızıl Elma!

- Ailene bir mesaj gönder

+Beklemesinler

-Türkiye’ye bir mesajın varmı

+ Bu ülkeyi bölemezler

 

Sosyal medyayı sallayan bu konuşma, oldukçu duygulu mesajlarla birlikte paylaşıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.