AGD: Başbağlar da, Madımak da ve Uludere de Bizim Canımızı Yakmıştır

GÜNDEM 05.07.2020 - 11:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

AGD: Başbağlar da, Madımak da ve Uludere de Bizim Canımızı Yakmıştır

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Başbağlar Katliamı’nın 27’incı yılı vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi.   Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi tarafından yapılan açıklamada; “Karanlık ellerden tesbih taneleri gibi yere düşürüldü 33 yiğit... Başbağlar hala ciğerleri dağlar... #Başbağlar Katliamının 27. Yıldönümünde Şehitlerimizi rahmetle yâd ediyoruz.  Unutmadık Unutturmayacağız... 1993 yılı ülkemiz için karanlık bir yıl olmuş, birçok faili meçhul tedhiş olayı bu yıl içinde meydana gelmiştir. Bu yılda meydana gelen karanlık olaylarda sadece belirli bir kesim hedef alınmamış, aziz milletimizin tamamının birlik ve bütünlüğü hedef alınmıştır. Fakat milletimiz feraseti ile bu sürecin kardeş kavgasına dönüşmesine müsaade etmemiş; vicdan sahibi herkes Madımak için ne kadar üzülmüş ise, Başbağlar'da yaşanan vahşet karşısında da o kadar üzülmüştür. Acının başka bir acı ile yarıştırılması mümkün değildir. İnanıyoruz ki; bu acı olayların üstesinden birlik ve beraberliği ile gelen aziz milletimiz, bundan sonra da bu kadirşinas tavrını ve ferasetini göstermeye devam edecektir.     Madımak, Başbağlar, Uludere, Tren Garı, Anafartalar, Roboski bu toprakların insanına yapılan hain saldırılardır. Bu acıların bir daha yaşanmaması ve her inançtan insanımızın kardeşçe yaşayabileceği bir Türkiye temenni ediyoruz. Bizim gençlerimiz ırkçılığa ve mezhepçiliğe karşıdır. Biz şiddetin, terörün, baskı ve tahakkümün karşısında bir gençlik tasavvuruna sahibiz. Başbağlar da, Madımak da ve Uludere de bizim canımızı yakmıştır.    

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Başbağlar Katliamı’nın 27’incı yılı vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi.

 

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi tarafından yapılan açıklamada; “Karanlık ellerden tesbih taneleri gibi yere düşürüldü 33 yiğit... Başbağlar hala ciğerleri dağlar... #Başbağlar Katliamının 27. Yıldönümünde Şehitlerimizi rahmetle yâd ediyoruz.  Unutmadık Unutturmayacağız... 1993 yılı ülkemiz için karanlık bir yıl olmuş, birçok faili meçhul tedhiş olayı bu yıl içinde meydana gelmiştir. Bu yılda meydana gelen karanlık olaylarda sadece belirli bir kesim hedef alınmamış, aziz milletimizin tamamının birlik ve bütünlüğü hedef alınmıştır. Fakat milletimiz feraseti ile bu sürecin kardeş kavgasına dönüşmesine müsaade etmemiş; vicdan sahibi herkes Madımak için ne kadar üzülmüş ise, Başbağlar'da yaşanan vahşet karşısında da o kadar üzülmüştür. Acının başka bir acı ile yarıştırılması mümkün değildir. İnanıyoruz ki; bu acı olayların üstesinden birlik ve beraberliği ile gelen aziz milletimiz, bundan sonra da bu kadirşinas tavrını ve ferasetini göstermeye devam edecektir.

 

 

Madımak, Başbağlar, Uludere, Tren Garı, Anafartalar, Roboski bu toprakların insanına yapılan hain saldırılardır. Bu acıların bir daha yaşanmaması ve her inançtan insanımızın kardeşçe yaşayabileceği bir Türkiye temenni ediyoruz. Bizim gençlerimiz ırkçılığa ve mezhepçiliğe karşıdır. Biz şiddetin, terörün, baskı ve tahakkümün karşısında bir gençlik tasavvuruna sahibiz. Başbağlar da, Madımak da ve Uludere de bizim canımızı yakmıştır.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.