AGD Darbeye Karşı Gazete Manşetlerini Sergiliyor

DENİZLİ 31.07.2016 - 13:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

AGD Darbeye Karşı Gazete Manşetlerini Sergiliyor

denizli haber / denizli 20 haber / AGD Darbeye Karşı Gazete Manşetlerini Sergiliyor

AGD Darbeye Karşı Gazete Manşetlerini Sergiliyor Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi 15 Temmuz Darbe girişiminden itibaren Darbeye karşı atılan Milli Gazete Manşetleri başta olmak üzere Denizlimizde bulunan Yerel Gazete haberlerini Çınar Meydanında Vatan Nöbeti tutarak milletimize karşı sergiliyor.   Sergiledikleri gazete manşetleri ise şöyle; Ülke ve millet kazandı, milletimiz destan yazdı, İslam coğrafyasının kurtuluş ümidi Türkiye’dir, Bir ordunun en önemli lojistiği maneviyatıdır, Keşke Erbakan hoca’nın yolundan gidilseydi, İmam Hatipliler peygamber ocağına, incirlik darbe vuruyor, darbe üssü incirlik kapatılsın gibi manşetlerle Denizli halkına mesajlar veriyorlar.     Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesinin Çınar meydanında sürdürmüş olduğu sergi çalışmasını ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Milli iradenin yanında yer alarak meydanlarda yaptıkları darbeye karşı samimi çalışmalarından ötürü, Anadolu Gençlik Derneği mensuplarına teşekkür etti. Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Tanıtım ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin de Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a Prof.Dr. Necmettin Erbakan Hoca’nın kaleminden çıkan Davam kitabını hediye ederek, Ülkemizde en milli ve yerli lider Erbakan hocaydı mesajı verdi.   Denizli Anadolu Gençlik Derneği Tanıtım ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin Sergi ile ilgili yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunarak, "Özellikle Milli Gazetemizin darbeye karşı atmış olduğu manşetleriyle darbenin asıl kuklalarını milletimize göstermeye çalışıyoruz. dedi Erbakan Hoca’nın sözünü de hatırlatan Çetin, Bir milletin asıl gücü topu, tüfeği, tankı değil, inançlı ve imanlı gençliğidir. Ülkemizin inançlı ve imanlı gençliği olduğu sürece kimse bu milletin iradesine darbe vuramaz, Erbakan hocamızın yine dediği gibi bu milletin külünü üfleseniz altından iman çıkar. Erbakan hoca’nın torunları, Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin, Servergazi Hazretleri’nin, Merkezefendi’nin Torunları bu ülkeyi bu imanı sayesinde vatan hainlerine bırakmayacaktır" dedi.  
denizli haber / denizli 20 haber / AGD Darbeye Karşı Gazete Manşetlerini Sergiliyor

AGD Darbeye Karşı Gazete Manşetlerini Sergiliyor

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi 15 Temmuz Darbe girişiminden itibaren Darbeye karşı atılan Milli Gazete Manşetleri başta olmak üzere Denizlimizde bulunan Yerel Gazete haberlerini Çınar Meydanında Vatan Nöbeti tutarak milletimize karşı sergiliyor.

 

Sergiledikleri gazete manşetleri ise şöyle; Ülke ve millet kazandı, milletimiz destan yazdı, İslam coğrafyasının kurtuluş ümidi Türkiye’dir, Bir ordunun en önemli lojistiği maneviyatıdır, Keşke Erbakan hoca’nın yolundan gidilseydi, İmam Hatipliler peygamber ocağına, incirlik darbe vuruyor, darbe üssü incirlik kapatılsın gibi manşetlerle Denizli halkına mesajlar veriyorlar.

 

 

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesinin Çınar meydanında sürdürmüş olduğu sergi çalışmasını ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Milli iradenin yanında yer alarak meydanlarda yaptıkları darbeye karşı samimi çalışmalarından ötürü, Anadolu Gençlik Derneği mensuplarına teşekkür etti. Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Tanıtım ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin de Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a Prof.Dr. Necmettin Erbakan Hoca’nın kaleminden çıkan Davam kitabını hediye ederek, Ülkemizde en milli ve yerli lider Erbakan hocaydı mesajı verdi.

 

Denizli Anadolu Gençlik Derneği Tanıtım ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin Sergi ile ilgili yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunarak, "Özellikle Milli Gazetemizin darbeye karşı atmış olduğu manşetleriyle darbenin asıl kuklalarını milletimize göstermeye çalışıyoruz. dedi Erbakan Hoca’nın sözünü de hatırlatan Çetin, Bir milletin asıl gücü topu, tüfeği, tankı değil, inançlı ve imanlı gençliğidir. Ülkemizin inançlı ve imanlı gençliği olduğu sürece kimse bu milletin iradesine darbe vuramaz, Erbakan hocamızın yine dediği gibi bu milletin külünü üfleseniz altından iman çıkar. Erbakan hoca’nın torunları, Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin, Servergazi Hazretleri’nin, Merkezefendi’nin Torunları bu ülkeyi bu imanı sayesinde vatan hainlerine bırakmayacaktır" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.