AGD’den 250 Bin Şehide 250 Bin Hatim

GÜNDEM 17.03.2020 - 14:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

AGD’den 250 Bin Şehide 250 Bin Hatim

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Çanakkale Zaferinin 105. Yıldönümü nedeniyle her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdikleri “250 Bin Şehide 250 Bin Hatim “çalışmasını başlattıklarını bildirdi.   Bu çalışma ile aziz şehitlerimizi anmayı, hem de kutsal kitabımız Kur’an-ı kerim’le insanlarımızın irtibatını sağlamlaştırmayı hedeflediklerini belirten AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk , “Çanakkale Zaferi, bizler için büyük manalar içermektedir. Çanakkale, silahla iman gücünün çarpışmasıdır. Ve bu çarpışmada imanlı yürekler Allah’ın izniyle galip gelmiştir.      ÇANAKKALE RUHUNU DAİMA CANLI TUTUYORUZ   AGD olarak Çanakkale ruhunu daima canlı tutmaya çalıştıklarına vurgu yapan Öztürk, “Amacımız, din, vatan ve namus uğruna bedenlerini siper eden Şehitlerimize vefa borcumuzu bir nebze olsun ödemektir. Şehitlerimizi, Şehit oldukları manaya uygun bir şekilde Kur’an’la yad ediyoruz. Çanakkale Şehitlerini, bu çalışma vesilesiyle bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyoruz. Hepsinin ruhları şad olsun. Bıraktıkları mukaddes mirasa sahip çıkmayı sürdüreceğiz” diye konuştu     Denizli halkının daha önceki hatim çalışmalarına gösterdiği ilgiyi bildiklerini ve bu yılki hatim çalışmasında da daha çok hatim ve cüz okunmasını beklediklerini kaydeden Öztürk, başlattıkları hatim çalışmasının 9 Nisan 2020 Perşembe gününe kadar devam edeceğini,  Hatim ve cüz almak isteyenlerin 0507 929 64 45 numaralı telefondan gerekli bilgilerin verileceğini söyledi.   

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Çanakkale Zaferinin 105. Yıldönümü nedeniyle her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdikleri “250 Bin Şehide 250 Bin Hatim “çalışmasını başlattıklarını bildirdi.

 

Bu çalışma ile aziz şehitlerimizi anmayı, hem de kutsal kitabımız Kur’an-ı kerim’le insanlarımızın irtibatını sağlamlaştırmayı hedeflediklerini belirten AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk , “Çanakkale Zaferi, bizler için büyük manalar içermektedir. Çanakkale, silahla iman gücünün çarpışmasıdır. Ve bu çarpışmada imanlı yürekler Allah’ın izniyle galip gelmiştir. 

 

 

ÇANAKKALE RUHUNU DAİMA CANLI TUTUYORUZ

 

AGD olarak Çanakkale ruhunu daima canlı tutmaya çalıştıklarına vurgu yapan Öztürk, “Amacımız, din, vatan ve namus uğruna bedenlerini siper eden Şehitlerimize vefa borcumuzu bir nebze olsun ödemektir. Şehitlerimizi, Şehit oldukları manaya uygun bir şekilde Kur’an’la yad ediyoruz. Çanakkale Şehitlerini, bu çalışma vesilesiyle bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyoruz. Hepsinin ruhları şad olsun. Bıraktıkları mukaddes mirasa sahip çıkmayı sürdüreceğiz” diye konuştu

 

 

Denizli halkının daha önceki hatim çalışmalarına gösterdiği ilgiyi bildiklerini ve bu yılki hatim çalışmasında da daha çok hatim ve cüz okunmasını beklediklerini kaydeden Öztürk, başlattıkları hatim çalışmasının 9 Nisan 2020 Perşembe gününe kadar devam edeceğini,  Hatim ve cüz almak isteyenlerin 0507 929 64 45 numaralı telefondan gerekli bilgilerin verileceğini söyledi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.