AGD ‘den Ayasofya İçin Teşekkür Mesajı

GÜNDEM 11.07.2020 - 15:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

AGD ‘den Ayasofya İçin Teşekkür Mesajı

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Ayasofya’nın tekrar Fatih Sultan Mehmet Han’ın vakfiyesine uygun bir şekilde cami olarak açılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek bir mesaj yayınladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi;     Anadolu Gençlik olarak, yıllardır kapılarında hasretle beklediğimiz, açılması için gayret ettiğimiz ecdadın emanetinin aslına kavuşturulması ülkemiz ve milletimiz için önemli bir adımdır.     #AyasofyaCamii'nin açılması için yıllarca mücadele eden başta rahmetli Erbakan Hocamıza, teşkilat mensuplarımıza, milli şuurla adım atan danıştay üyelerine, TBMM'de ortak bir tavırla hareket eden muhalefet ve iktidar mensuplarına, Sayın Cumhurbaşkanına teşekkür ederiz.  #AyasofyaCamii'nin esaretinin bitmesi göstermiştir ki Hak yolda gösterilen mücadelenin boşa gitmeyeceğini, geç de olsa Hak yerini bulacağını ortaya koymuştur.  Allah’a şükrediyoruz. Yıllardır süren haykırışımız nihayet sonuç verdi. Zincirler kırıldı, Ayasofya açıldı.   DENİZLİ AGD OLARAK AYASOFYA’NIN CAMİ OLARAK AÇILMASI İÇİN BÜYÜK MÜCADELELER VERDİK   Ayasofya Mücadelesinde AGD Denizli Şubesi olarak, her yıl Genel Merkezimizin düzenlediği Ayasofya Meydanındaki Fetih Namazı Programına yüzlerce gencimizle iştirak ettik. Her yıl Ayasofya Hakkın Batıla Karşı Galebesidir yazılı Ayasofya Camili imsakiyelerimizi, Fatih Sultan Mehmet Han’ın Ayasofya Vakfiyesini vatandaşlarımızla buluşturduk. Şehrimizin Meydanlarında Ayasofya’nın cami olması için imza kampanyaları, stant çalışmaları ve basın açıklamaları gerçekleştirdik.  Ayasofya’nın Cami olarak açılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.    AGD Genel Merkez Tanıtım ve Medya ekibimizin "Zincirler kırılsın Ayasofya açılsın" sloganıyla her sene son afiş olsun diye hazırladığı Ayasofya afişleri artık tarihi belge olarak kayıtlara geçmiştir.   

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Ayasofya’nın tekrar Fatih Sultan Mehmet Han’ın vakfiyesine uygun bir şekilde cami olarak açılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek bir mesaj yayınladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi;  

 

Anadolu Gençlik olarak, yıllardır kapılarında hasretle beklediğimiz, açılması için gayret ettiğimiz ecdadın emanetinin aslına kavuşturulması ülkemiz ve milletimiz için önemli bir adımdır.

 

 

#AyasofyaCamii'nin açılması için yıllarca mücadele eden başta rahmetli Erbakan Hocamıza, teşkilat mensuplarımıza, milli şuurla adım atan danıştay üyelerine, TBMM'de ortak bir tavırla hareket eden muhalefet ve iktidar mensuplarına, Sayın Cumhurbaşkanına teşekkür ederiz.  #AyasofyaCamii'nin esaretinin bitmesi göstermiştir ki Hak yolda gösterilen mücadelenin boşa gitmeyeceğini, geç de olsa Hak yerini bulacağını ortaya koymuştur.  Allah’a şükrediyoruz. Yıllardır süren haykırışımız nihayet sonuç verdi. Zincirler kırıldı, Ayasofya açıldı.

 

DENİZLİ AGD OLARAK AYASOFYA’NIN CAMİ OLARAK AÇILMASI İÇİN BÜYÜK MÜCADELELER VERDİK

 

Ayasofya Mücadelesinde AGD Denizli Şubesi olarak, her yıl Genel Merkezimizin düzenlediği Ayasofya Meydanındaki Fetih Namazı Programına yüzlerce gencimizle iştirak ettik. Her yıl Ayasofya Hakkın Batıla Karşı Galebesidir yazılı Ayasofya Camili imsakiyelerimizi, Fatih Sultan Mehmet Han’ın Ayasofya Vakfiyesini vatandaşlarımızla buluşturduk. Şehrimizin Meydanlarında Ayasofya’nın cami olması için imza kampanyaları, stant çalışmaları ve basın açıklamaları gerçekleştirdik.  Ayasofya’nın Cami olarak açılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

 

 AGD Genel Merkez Tanıtım ve Medya ekibimizin "Zincirler kırılsın Ayasofya açılsın" sloganıyla her sene son afiş olsun diye hazırladığı Ayasofya afişleri artık tarihi belge olarak kayıtlara geçmiştir. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.