AGD’den Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a Ziyaret

DENİZLİ 12.12.2019 - 11:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

AGD’den Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a Ziyaret

 Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ziyarette bulundu.    Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, yaptıkları çalışmalar hakkında Başkan Zolan’a bilgi vererek, Denizli Büyükşehir  Belediyesinin gençliğe verdiği önemi takdirle karşıladıklarını belirtti. AGD’nin Üniversite, Lise ve ortaokullar Komisyonlarının Çalışmasına da değinen Öztürk, bu ay içerisinde Lise Öğrencilerimize yönelik Peygamber Efendimizin hayatını konu alan Siyer-i Nebi Yarışmasını düzenleyeceklerini aktardı. Bu bağlamda, Ülkemiz gençliğine ve insanına en iyi örnek İslam Peygamberi Hz Muhammed Sallallahu Aleyhi ve Sellem olduğunu anlatıyoruz. Gençlerimizin, Peygamber Efendimizi (S.A.V) yakından tanımasını ve O’nun ahlakı ile kuşanmasını amaçlıyoruz.” dedi.  Her yıl o kutlu Nebi’nin (s.a.v) hayatını örnek alan bir neslin yetişmesi için bu yılda tüm Liselerde Milli Eğitim Bakanlığının izniyle Siyer-i Nebi yarışması için çalışmalar yaptıklarını aktardı.  Ülkemiz gençliğini milli değerlerimizle buluşturmanın derdindeyiz. dedi.      Gece gündüz demeden örnek bir neslin inşaası için çalışmalar yürüten AGD Genel Başkanı Salih Turhan’ın Mgv Yayınlarından çıkan Tarihe Düşülen Notlar isimli kitabını da AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a hediye etti.     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Milli ve Manevi değerlerimize bağlı bir neslin yetiştirilmesi noktasında çalışma yapan Anadolu Gençlik Derneğini takdir ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum dedi. Şehrimizi imar ederken neslimizi’de ihya etmenin derdinde olduklarının altını çizdi.    

 Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ziyarette bulundu.

 

 Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, yaptıkları çalışmalar hakkında Başkan Zolan’a bilgi vererek, Denizli Büyükşehir  Belediyesinin gençliğe verdiği önemi takdirle karşıladıklarını belirtti. AGD’nin Üniversite, Lise ve ortaokullar Komisyonlarının Çalışmasına da değinen Öztürk, bu ay içerisinde Lise Öğrencilerimize yönelik Peygamber Efendimizin hayatını konu alan Siyer-i Nebi Yarışmasını düzenleyeceklerini aktardı. Bu bağlamda, Ülkemiz gençliğine ve insanına en iyi örnek İslam Peygamberi Hz Muhammed Sallallahu Aleyhi ve Sellem olduğunu anlatıyoruz. Gençlerimizin, Peygamber Efendimizi (S.A.V) yakından tanımasını ve O’nun ahlakı ile kuşanmasını amaçlıyoruz.” dedi.  Her yıl o kutlu Nebi’nin (s.a.v) hayatını örnek alan bir neslin yetişmesi için bu yılda tüm Liselerde Milli Eğitim Bakanlığının izniyle Siyer-i Nebi yarışması için çalışmalar yaptıklarını aktardı.  Ülkemiz gençliğini milli değerlerimizle buluşturmanın derdindeyiz. dedi.

 

 

 Gece gündüz demeden örnek bir neslin inşaası için çalışmalar yürüten AGD Genel Başkanı Salih Turhan’ın Mgv Yayınlarından çıkan Tarihe Düşülen Notlar isimli kitabını da AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a hediye etti.

 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Milli ve Manevi değerlerimize bağlı bir neslin yetiştirilmesi noktasında çalışma yapan Anadolu Gençlik Derneğini takdir ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum dedi. Şehrimizi imar ederken neslimizi’de ihya etmenin derdinde olduklarının altını çizdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.