AGD’den Gençlere Tercih Desteği

EĞİTİM 22.07.2019 - 14:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AGD’den Gençlere Tercih Desteği

Anadolu Gençlik Derneği, Üniversiteye başlayacak gençlere tercih sürecinde yardımcı olmak amacıyla Samsun’da “AGD ile geleceğine yön ver” kampı gerçekleştirdi.   AGD Denizli Lise Komisyonundan da katılımın sağlandığı kampta Üniversite ve akademik hayat hakkında bilgiler verildi. Kamp alanında uzman araştırma görevlisi ve eğitimciler tarafından Üniversiteye yeni başlayacak gençlere tercih süreci hakkında bilgi verildi. Bir öğrencinin istediği bir bölümü tercih etmesi için doğru bir tercih yapması gerektiğinin üzerinde duruldu.     Kampta bir konuşma yapan AGD Genel Merkez Üniversite Komisyon Başkanı Musa Ahmet Kaya, teşkilat olmanın önemine değinerek, Üniversite gençliğine sahip çıkmaya çalıştıklarını belirtti. Üniversite Komisyonunun çalışmalarına da değinen Kaya, Üniversitelerimizde ifsad çalışmalarına karşı, hakkı hakim kılmak için hayrı ikame edici çalışmalar yürüteceğiz. dedi       TERCİH DANIŞMA HATTI AKTİF HALE GETİRİLDİ   Ayrıca Anadolu Gençlik Derneği Üniversite Komisyonu, üniversite sınavına giren öğrencilere tercih sürecinde yardımcı olmak için hazırladığı "Tercih Spotu"nu yayınlayarak 'Tercih Danışma Hattı'nı aktif hale getirdi.    Üniversite sınavına giren öğrencilerin sorularını sorması için Whatsapp irtibat hattı kuran Anadolu Gençlik Derneği, 0552 327 9011 numaralı hattan adayların üniversite tercihleri konusunda yardımcı olacak.  

Anadolu Gençlik Derneği, Üniversiteye başlayacak gençlere tercih sürecinde yardımcı olmak amacıyla Samsun’da “AGD ile geleceğine yön ver” kampı gerçekleştirdi.

 

AGD Denizli Lise Komisyonundan da katılımın sağlandığı kampta Üniversite ve akademik hayat hakkında bilgiler verildi. Kamp alanında uzman araştırma görevlisi ve eğitimciler tarafından Üniversiteye yeni başlayacak gençlere tercih süreci hakkında bilgi verildi. Bir öğrencinin istediği bir bölümü tercih etmesi için doğru bir tercih yapması gerektiğinin üzerinde duruldu.

 

 

Kampta bir konuşma yapan AGD Genel Merkez Üniversite Komisyon Başkanı Musa Ahmet Kaya, teşkilat olmanın önemine değinerek, Üniversite gençliğine sahip çıkmaya çalıştıklarını belirtti. Üniversite Komisyonunun çalışmalarına da değinen Kaya, Üniversitelerimizde ifsad çalışmalarına karşı, hakkı hakim kılmak için hayrı ikame edici çalışmalar yürüteceğiz. dedi  

 

 

TERCİH DANIŞMA HATTI AKTİF HALE GETİRİLDİ

 

Ayrıca Anadolu Gençlik Derneği Üniversite Komisyonu, üniversite sınavına giren öğrencilere tercih sürecinde yardımcı olmak için hazırladığı "Tercih Spotu"nu yayınlayarak 'Tercih Danışma Hattı'nı aktif hale getirdi. 

 

Üniversite sınavına giren öğrencilerin sorularını sorması için Whatsapp irtibat hattı kuran Anadolu Gençlik Derneği, 0552 327 9011 numaralı hattan adayların üniversite tercihleri konusunda yardımcı olacak.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.