AGD’den Muhsin Yazıcıoğlu Paylaşımı

SİYASET 25.03.2020 - 15:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

AGD’den Muhsin Yazıcıoğlu Paylaşımı

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Vefatının sene-i devriyesinde Muhsin Yazıcıoğlu’nu unutmadı. AGD, sosyal medya hesabında paylaşımlar yaparak Muhsin Yazıcıoğlu’nu andı. AGD’nin sosyal medya hesabında Yazıcıoğlu hakkında şu ifadelere yer verildi; "Ölüm inançsız insanIar için korkunç bir sondur ama inananIar için ne kadar zevkIi bir başIangıçtır!"     Ülküsü İslam olan, mücadele ve dava adamı Muhsin Yazıcıoğlu'nu, vefatının sene-i devriyesinde rahmetle yâd ediyoruz. ❝Firavun’a karşı çıkmak yetmez, Musa’nın yanında olmak gerekir! ❞#MuhsinYazıcıoğlu  

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Vefatının sene-i devriyesinde Muhsin Yazıcıoğlu’nu unutmadı.

AGD, sosyal medya hesabında paylaşımlar yaparak Muhsin Yazıcıoğlu’nu andı. AGD’nin sosyal medya hesabında Yazıcıoğlu hakkında şu ifadelere yer verildi; "Ölüm inançsız insanIar için korkunç bir sondur ama inananIar için ne kadar zevkIi bir başIangıçtır!"

 

 

Ülküsü İslam olan, mücadele ve dava adamı Muhsin Yazıcıoğlu'nu, vefatının sene-i devriyesinde rahmetle yâd ediyoruz.

❝Firavun’a karşı çıkmak yetmez, Musa’nın yanında olmak gerekir! ❞#MuhsinYazıcıoğlu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.