AGD’den Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye Ziyaret

GÜNDEM 17.07.2019 - 15:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AGD’den Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye Ziyaret

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.   Ziyarette, AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, yaptıkları çalışmalar hakkında Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye bilgi verdi. Eğitim faaliyetlerinin sürdüğünü kaydeden Öztürk, “Ortaokul, lise, üniversite, çalışan gençlik tüm gençliğimizi milli ve manevi değerlerimizle buluşturmanın derdindeyiz. Ülkemiz gençliğini hedef alan yıkıcı ve ifsat edici akımlara karşı da gençliğimizi uyararak, gece gündüz demeden örnek bir neslin inşaası için çalışmalar yürütmekteyiz” dedi. Öztürk Misafirperverliklerinden dolayı Başkan Örki’ye Teşekkür eden Öztürk, yeni görevlerinde başarılar diledi.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de, Milli ve Manevi değerlerimize bağlı bir neslin yetiştirilmesi noktasında çalışma yapan Anadolu Gençlik Derneğini takdir ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum dedi   Ziyarette, AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye, Prof.Dr. Necmettin Erbakan Hoca’nın Davam ve MGV yayınlarından çıkan Müslüman Lider Nasıl Olmalı? Kitaplarını hediye etti.         

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Ziyarette, AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, yaptıkları çalışmalar hakkında Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye bilgi verdi. Eğitim faaliyetlerinin sürdüğünü kaydeden Öztürk, “Ortaokul, lise, üniversite, çalışan gençlik tüm gençliğimizi milli ve manevi değerlerimizle buluşturmanın derdindeyiz. Ülkemiz gençliğini hedef alan yıkıcı ve ifsat edici akımlara karşı da gençliğimizi uyararak, gece gündüz demeden örnek bir neslin inşaası için çalışmalar yürütmekteyiz” dedi. Öztürk Misafirperverliklerinden dolayı Başkan Örki’ye Teşekkür eden Öztürk, yeni görevlerinde başarılar diledi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de, Milli ve Manevi değerlerimize bağlı bir neslin yetiştirilmesi noktasında çalışma yapan Anadolu Gençlik Derneğini takdir ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum dedi

 

Ziyarette, AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye, Prof.Dr. Necmettin Erbakan Hoca’nın Davam ve MGV yayınlarından çıkan Müslüman Lider Nasıl Olmalı? Kitaplarını hediye etti.     

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.