AGD: “Rabbim milletimizi bu tür belalara bir daha maruz bırakmasın”

GÜNDEM 12.09.2018 - 13:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AGD: “Rabbim milletimizi bu tür belalara bir daha maruz bırakmasın”

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi, 12 Eylül 1980 Askeri darbesinin yıldönümü dolayısıyla bir açıklama yaptı.   Açıklamada; Öncelikle tüm darbecileri ve darbecilere alkış tutan hainleri lanetliyoruz. 12 Eylül  bir nesli budayan kanlı ABD menşeili bir darbedir.  Ülkemizde çok partili hayata geçişle birlikte neredeyse her 10 yılda bir siyaset tanklarla dizayn edilmeye çalışılmış, milletimiz dipçik ve postallarla terbiye edilmeye kalkışılmıştır. Bu millete kasteden her ihanetin ardında belirli mihraklar vardır. Bu millete kurulan her kumpasın ardında sinsi hesaplar bin yıllık planlar vardır. Bu yüzden adı ister ihtilal olsun ister muhtıra ister kalkışma… Darbeleri anlamadan Türkiye’yi anlamak, Türkiye’yi anlamadan darbeleri anlamak mümkün değildir.         GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN GELECEĞİNİ İNŞA EDEMEZ   Bugün içinde bulunduğumuz buhranlardan kurtulmak istiyorsak, Siyasi hayatınıza ket vuran odakları iyi tanımamız gerekiyor. Çünkü geçmişini bilmeyen geleceğini inşa edemez.  Eğer 12 Eylül’den ders alınsaydı, 28 Şubat olmazdı.  28 Şubattan ders alınsaydı, 15 Temmuz yaşanmazdı. Bazı gerçekler zaman geçtikçe daha iyi anlaşılıyor. Bu darbelerin hedeflerinden en büyüğü her zaman Milli Görüş olmuştur. Çünkü Milli Görüş her zaman üretmeyi, sanayide ilerlemeyi, tam ekonomik bağımsızlığı öngörmüştür.       ERBAKAN’IN YANINDA DURULSAYDI TÜRKİYE BUGÜN GÜNÜMÜZDE YAŞANAN BU ZORLUKLARI YAŞAMAK ZORUNDA KALMAZDI     Bugün Askerinden siyasetçisine, gazetecesinden kanaat  önderine herkes “Erbakan haklıymış!” diyor.  Ne zaman haksız çıktı ki? Ama keşke dönemin siyasileri  o dönemlerde , apoletin değil demokrasinin yanında dursaydı. Keşke dönemin libarelleri, muhafazakarları,  gazetecileri, sanatçıları tankın değil Erbakan’ın yanında dursaydı. Türkiye bugün günümüzde yaşanan bu zorlukları yaşamak zorunda kalmazdı. Rabbim milletimizi bu tür belalara bir daha maruz bırakmasın. Milletimize şuur versin, yanlış hesapların içinde olan odakların oyunlarını görme basireti versin.                                                               

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi, 12 Eylül 1980 Askeri darbesinin yıldönümü dolayısıyla bir açıklama yaptı.

 

Açıklamada; Öncelikle tüm darbecileri ve darbecilere alkış tutan hainleri lanetliyoruz. 12 Eylül  bir nesli budayan kanlı ABD menşeili bir darbedir.  Ülkemizde çok partili hayata geçişle birlikte neredeyse her 10 yılda bir siyaset tanklarla dizayn edilmeye çalışılmış, milletimiz dipçik ve postallarla terbiye edilmeye kalkışılmıştır. Bu millete kasteden her ihanetin ardında belirli mihraklar vardır. Bu millete kurulan her kumpasın ardında sinsi hesaplar bin yıllık planlar vardır. Bu yüzden adı ister ihtilal olsun ister muhtıra ister kalkışma… Darbeleri anlamadan Türkiye’yi anlamak, Türkiye’yi anlamadan darbeleri anlamak mümkün değildir.

 

 

    GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN GELECEĞİNİ İNŞA EDEMEZ

 

Bugün içinde bulunduğumuz buhranlardan kurtulmak istiyorsak, Siyasi hayatınıza ket vuran odakları iyi tanımamız gerekiyor. Çünkü geçmişini bilmeyen geleceğini inşa edemez.  Eğer 12 Eylül’den ders alınsaydı, 28 Şubat olmazdı.  28 Şubattan ders alınsaydı, 15 Temmuz yaşanmazdı. Bazı gerçekler zaman geçtikçe daha iyi anlaşılıyor. Bu darbelerin hedeflerinden en büyüğü her zaman Milli Görüş olmuştur. Çünkü Milli Görüş her zaman üretmeyi, sanayide ilerlemeyi, tam ekonomik bağımsızlığı öngörmüştür.

 

 

 

ERBAKAN’IN YANINDA DURULSAYDI TÜRKİYE BUGÜN GÜNÜMÜZDE YAŞANAN BU ZORLUKLARI YAŞAMAK ZORUNDA KALMAZDI

 

 

Bugün Askerinden siyasetçisine, gazetecesinden kanaat  önderine herkes “Erbakan haklıymış!” diyor.  Ne zaman haksız çıktı ki? Ama keşke dönemin siyasileri  o dönemlerde , apoletin değil demokrasinin yanında dursaydı. Keşke dönemin libarelleri, muhafazakarları,  gazetecileri, sanatçıları tankın değil Erbakan’ın yanında dursaydı. Türkiye bugün günümüzde yaşanan bu zorlukları yaşamak zorunda kalmazdı. Rabbim milletimizi bu tür belalara bir daha maruz bırakmasın. Milletimize şuur versin, yanlış hesapların içinde olan odakların oyunlarını görme basireti versin.

 

 

 

 

 

                                                    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.