Ahmet Divarcı’nın seçim aracına çirkin saldırı

SİYASET 26.03.2019 - 12:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ahmet Divarcı’nın seçim aracına çirkin saldırı

Millet İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı’nın seçim aracına kimliği belirsiz kişi yada kişilerce boyalı saldırı yapıldı.   Olay Fatih Köprülü Kavşağı yakınlarında meydana geldi.  Ahmet Divarcı’nın seçim aracı Fatih Köprülü Kavşağı yakınlarında park halinde iken, kimliği belirsiz kişi yada kişiler araçta bulunan Ahmet Divarcı’nın fotoğrafını boyadı. Yapılan saldırıda Ahmet Divarcı’nın özellikle ağzının boyanması dikkat çekti.   Seçim aracına yapılan saldırıdan büyük üzüntü duyduğunu belirten Millet İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı; “ 31 Mart tarihinde yapılacak seçimler için bu güne kadar gayet sakin, sağduyulu ve seviyeli bir kampanya süreci götürdük.  Ancak bugün seçim otobüsümüze yapılan bu saldırı gerçekten beni üzdü. Yola çıktığımız ilk günden beri Pamukkale kentinde yaşayan insanların ekmeğini büyütecek, yüzlerini güldürecek projelerimizi anlattık. Kaynakları rasyonel kullanıp, Pamukkale’yi bir dünya kenti yapma çabamızı paylaştık. Söylediklerimiz sadece Pamukkale’nin kazanması için. Kim neden rahatsız oluyor da ağzımızı kapatmaya kalkıyor anlamış değilim. Ancak her ne olursa olsun bizler bu seçim sürecini kimseyle kavga etmeden, sağduyu içinde tamamlayıp,  1 Nisan’dan itibaren Pamukkale’nin hak ettiği gibi yönetilmesini sağlayacağız. Umarım bu saldırı; münferit bir olaydır “dedi.  

Millet İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı’nın seçim aracına kimliği belirsiz kişi yada kişilerce boyalı saldırı yapıldı.

 

Olay Fatih Köprülü Kavşağı yakınlarında meydana geldi.  Ahmet Divarcı’nın seçim aracı Fatih Köprülü Kavşağı yakınlarında park halinde iken, kimliği belirsiz kişi yada kişiler araçta bulunan Ahmet Divarcı’nın fotoğrafını boyadı. Yapılan saldırıda Ahmet Divarcı’nın özellikle ağzının boyanması dikkat çekti.

 

Seçim aracına yapılan saldırıdan büyük üzüntü duyduğunu belirten Millet İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı; “ 31 Mart tarihinde yapılacak seçimler için bu güne kadar gayet sakin, sağduyulu ve seviyeli bir kampanya süreci götürdük.  Ancak bugün seçim otobüsümüze yapılan bu saldırı gerçekten beni üzdü. Yola çıktığımız ilk günden beri Pamukkale kentinde yaşayan insanların ekmeğini büyütecek, yüzlerini güldürecek projelerimizi anlattık. Kaynakları rasyonel kullanıp, Pamukkale’yi bir dünya kenti yapma çabamızı paylaştık. Söylediklerimiz sadece Pamukkale’nin kazanması için. Kim neden rahatsız oluyor da ağzımızı kapatmaya kalkıyor anlamış değilim. Ancak her ne olursa olsun bizler bu seçim sürecini kimseyle kavga etmeden, sağduyu içinde tamamlayıp,  1 Nisan’dan itibaren Pamukkale’nin hak ettiği gibi yönetilmesini sağlayacağız. Umarım bu saldırı; münferit bir olaydır “dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.