Ahmet İbanoğlu annesini kaybetti

DENİZLİ 01.09.2019 - 09:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ahmet İbanoğlu annesini kaybetti

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu'nun annesi Sultan İbanoğlu hayatını kaybetti.   Sultan İbanoğlu (100), yaşlılığa bağlı rahatsızlığından dolayı hayatını kaybetmesi, İbanoğlu ailesi ve sevenlerinin hüzne boğdu.   İbanoğlu’nun cenazesi bugün (Pazar) öğle namazına müteakip Çivril ilçesi Cumalar Mahallesi Mezarlığında toprağa verilecek. Cenaze öncesi Sultan İbanoğlu için, 11.30-12.00 saatleri arası Çivril Yuvaköy'de bulunan evinde dualar yapılacağı belirtildi.   Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından taziye mesajı yayınlanarak; “Merhumeye Allah'tan rahmet; ailesi ve sevenlerine sabırlar dileriz” ifadelerine yer verildi.   DENİZLİHABER:COM ailesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu'nun annesi Sultan İbanoğlu hayatını kaybetti.

 

Sultan İbanoğlu (100), yaşlılığa bağlı rahatsızlığından dolayı hayatını kaybetmesi, İbanoğlu ailesi ve sevenlerinin hüzne boğdu.

 

İbanoğlu’nun cenazesi bugün (Pazar) öğle namazına müteakip Çivril ilçesi Cumalar Mahallesi Mezarlığında toprağa verilecek. Cenaze öncesi Sultan İbanoğlu için, 11.30-12.00 saatleri arası Çivril Yuvaköy'de bulunan evinde dualar yapılacağı belirtildi.

 

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından taziye mesajı yayınlanarak; “Merhumeye Allah'tan rahmet; ailesi ve sevenlerine sabırlar dileriz” ifadelerine yer verildi.

 

DENİZLİHABER:COM ailesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.