Ahmet Sami Uslu hayatını kaybetti

YAŞAM 13.01.2020 - 10:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Ahmet Sami Uslu hayatını kaybetti

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu’nun babası Ahmet Sami Uslu hayatını kaybetti.   Denizli’nin sanayi sektörünün öncülerinden olan ve Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu’nun babası hayırsever iş insanı yaşlılığa bağlı hastalıktan dolayı hayatını kaybetti. Eğitim adına birçok katkısı olan Ahmet Sami Uslu adına yaptırdığı okullarla adından söz ettirdi. Hayırsever iş insanı Ahmet Sami Uslu’nun vefat haberi ailesini ve sevenlerini hüzne boğdu.   Ahmet Sami Uslu’nun cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Müftü Ahmet Hulusi Efendi Cami'den alınarak Asri Mezarlıkta toprağa verilecek.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu’nun babası Ahmet Sami Uslu hayatını kaybetti.

 

Denizli’nin sanayi sektörünün öncülerinden olan ve Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu’nun babası hayırsever iş insanı yaşlılığa bağlı hastalıktan dolayı hayatını kaybetti. Eğitim adına birçok katkısı olan Ahmet Sami Uslu adına yaptırdığı okullarla adından söz ettirdi. Hayırsever iş insanı Ahmet Sami Uslu’nun vefat haberi ailesini ve sevenlerini hüzne boğdu.

 

Ahmet Sami Uslu’nun cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Müftü Ahmet Hulusi Efendi Cami'den alınarak Asri Mezarlıkta toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.