AK Parti Acıpayam'da 3 istifa!

SİYASET 13.12.2019 - 15:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

AK Parti Acıpayam'da 3 istifa!

AK Parti Acıpayam İlçe Yönetimi’nde 3 yönetim kurulu üyesi ve ilçe başkan yardımcısının istifa haberi şok etkisi yaşattı. İstifa ettiklerini açıklayan 3 Yönetim Kurulu Üyesi'nin ikna edilmeye çalışıldığı iddia edildi.   Ak Parti Acıpayam İlçe Başkanlığı’nda Yönetim Kurulu Üyeleri Ersan Karahan, Erkan Bıyıklı ve Bayram Keşçi istifa ettiklerini açıkladı.   Parti içindeki görüş ve fikir ayrılığından dolayı yönetimden istifa ettiklerini açıklayan Ersan Karahan, Erkan Bıyıklı ve Bayram Keşçi “Biz AK Parti sevdalısıyız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdaoğan’ın her daim yanındayız ve davasının arkasındayız. AK Partiye sevgimiz ve saygımız devam etmektedir. Partimizin emrindeyiz. Ancak İlçe Başkanı Nur Hayat Şanlı’nın yönetim kurulu üyelerine ayrıştırma hareketleri ve kendi fikirlerini dayatması bardağı taşıran son damla olmuştur” dediler.   AK Parti yönetiminden istifaların duyulması Acıpayam’da adeta şok etkisi yaşattı. Öte yandan alınan kulis bilgilerine göre istifa ettiklerini açıklayan Ersan Karahan, Erkan Bıyıklı ve Bayram Keşçi’nin İl Yönetim Kurulu Üyesi Engin Boyacı’nın ikna etmek için görüşme yaptığı belirtildi.   Kaynak: Acıpayamgazetesi

AK Parti Acıpayam İlçe Yönetimi’nde 3 yönetim kurulu üyesi ve ilçe başkan yardımcısının istifa haberi şok etkisi yaşattı. İstifa ettiklerini açıklayan 3 Yönetim Kurulu Üyesi'nin ikna edilmeye çalışıldığı iddia edildi.

 

Ak Parti Acıpayam İlçe Başkanlığı’nda Yönetim Kurulu Üyeleri Ersan Karahan, Erkan Bıyıklı ve Bayram Keşçi istifa ettiklerini açıkladı.

 

Parti içindeki görüş ve fikir ayrılığından dolayı yönetimden istifa ettiklerini açıklayan Ersan Karahan, Erkan Bıyıklı ve Bayram Keşçi “Biz AK Parti sevdalısıyız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdaoğan’ın her daim yanındayız ve davasının arkasındayız. AK Partiye sevgimiz ve saygımız devam etmektedir. Partimizin emrindeyiz. Ancak İlçe Başkanı Nur Hayat Şanlı’nın yönetim kurulu üyelerine ayrıştırma hareketleri ve kendi fikirlerini dayatması bardağı taşıran son damla olmuştur” dediler.

 

AK Parti yönetiminden istifaların duyulması Acıpayam’da adeta şok etkisi yaşattı. Öte yandan alınan kulis bilgilerine göre istifa ettiklerini açıklayan Ersan Karahan, Erkan Bıyıklı ve Bayram Keşçi’nin İl Yönetim Kurulu Üyesi Engin Boyacı’nın ikna etmek için görüşme yaptığı belirtildi.

 

Kaynak: Acıpayamgazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.