AK Parti’de 4 İlçe Başkanı İstifa Etti

SİYASET 06.12.2019 - 08:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

AK Parti’de 4 İlçe Başkanı İstifa Etti

AK Parti’de kongre öncesi, Denizli’nin Bozkurt, Güney, Serinhisar ve Çivril ilçelerinde AK Parti İlçe Başkanları istifa etti.   AK Parti Bozkurt İlçe Başkanı Tolga Yanal, Çivril İlçe Başkanı Mehmet Kale, Serinhisar İlçe Başkanı Ali Özcan ve Güney İlçe Başkanı Celal Özgülen istifalarını verdi. Dört ilçe başkanı da istifa kararlarını AK Parti İl Başkanlığı’na gönderdi.   Öte yandan kongre sürecine giren AK Parti’de, parti yönetimi tarafından kongre öncesi 4 ilçede değişim kararı alındığı ve yeni sürecin önünü açmak adına ilçe başkanlarının istifa ettikleri belirtildi.

AK Parti’de kongre öncesi, Denizli’nin Bozkurt, Güney, Serinhisar ve Çivril ilçelerinde AK Parti İlçe Başkanları istifa etti.

 

AK Parti Bozkurt İlçe Başkanı Tolga Yanal, Çivril İlçe Başkanı Mehmet Kale, Serinhisar İlçe Başkanı Ali Özcan ve Güney İlçe Başkanı Celal Özgülen istifalarını verdi. Dört ilçe başkanı da istifa kararlarını AK Parti İl Başkanlığı’na gönderdi.

 

Öte yandan kongre sürecine giren AK Parti’de, parti yönetimi tarafından kongre öncesi 4 ilçede değişim kararı alındığı ve yeni sürecin önünü açmak adına ilçe başkanlarının istifa ettikleri belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.