AK Parti Denizli'de 6 ilçede kongreye gidiyor

SİYASET 04.09.2020 - 15:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

AK Parti Denizli'de 6 ilçede kongreye gidiyor

AK Parti Denizli İl Başkanlığı bu hafta sonu 6 ilçe teşkilatında 7. Olağan Kongresi'ni gerçekleştireceğini duyurdu.   İlçe kongrelerine başlayan AK Parti Denizli İl Başkanlığı, bu hafta sonu 5 Eylül ve 6 Eylül tarihlerinde 6 ilçede 7. Olağan Kongre si'ni gerçekleştirecek. 5 Eylül Cumartesi günü, Bozkurt, Çardak ve Honaz ileçelerinde, 6 Eylül’de ise Acıpayam, Çameli ve Serinhisar ilçelerinden kongreye gidecek.   İşte 6 ilçede yapılacak kongrelerin yer, gün ve saatleri;      

AK Parti Denizli İl Başkanlığı bu hafta sonu 6 ilçe teşkilatında 7. Olağan Kongresi'ni gerçekleştireceğini duyurdu.

 

İlçe kongrelerine başlayan AK Parti Denizli İl Başkanlığı, bu hafta sonu 5 Eylül ve 6 Eylül tarihlerinde 6 ilçede 7. Olağan Kongre si'ni gerçekleştirecek. 5 Eylül Cumartesi günü, Bozkurt, Çardak ve Honaz ileçelerinde, 6 Eylül’de ise Acıpayam, Çameli ve Serinhisar ilçelerinden kongreye gidecek.

 

İşte 6 ilçede yapılacak kongrelerin yer, gün ve saatleri;

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.