AK Parti Denizli İl Başkanlığı Temayül Yoklaması Sona Erdi

SİYASET 14.11.2020 - 16:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

AK Parti Denizli İl Başkanlığı Temayül Yoklaması Sona Erdi

AK Parti Denizli 7'nci Olağan İl Kongresi öncesi temayül yoklamasına gitti. İl Başkanlığı için iki gün süren temayül yoklaması sona erdi.   AK Parti Denizli İl Başkanlığı için teşkilat Temayül Yoklamaları 13 ve 14 Kasım tarihinde il binasında yapıldı. Denizli Koordinatörü Muğla Milletvekili Nihat Öztürk’ün de katıldığı yoklama saat 16.00 itibari ile sona erdi. Bundan sonraki süreci Genel Merkez belirleyecek.   Mevcut İl Başkanı Necip Filiz ve İl Koordinatörü Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ile birlikte; İl Başkanlığı Temayül Yoklaması için görüşmeye gelen, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanlarıyla bir araya geldi.     Ak Parti Denizli'de İl Başkanlığı seçimine giderken mevcut Başkan Necip Filiz yeni dönemde başkanlığa aday olmayacağını açıklamıştı. Denizli'de gerçekleştirilecek olan 7'inci Olağan kongresi öncesinde Ak Parti Denizli İl Başkanlığı'nda Temayül Yoklaması dün başladı. İki gün süren Temayül Yoklaması'nın birinci gününde Partili ilçe Belediye Başkanları ile Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri sandık başına giderek başkan adayı olmasını istediği isimleri sandığa attı.     Yoklamanın ikinci günü olan 14 Kasım Cumartesi Günü (bugün)  devam eden yoklamalarda partililer sandık başına giderek başkan adayı olmasını istediği isimleri sandığa attı.  Bugün devam edilen Temayül Yoklamaları saat 16.00 itibari ile sona erdi.     Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyeleri, Mevcut ve Önceki Dönem Milletvekilleri ile yapılacak Görüşmelerin haricinde; Mevcut İl Başkanı, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanı, Önceki Dönem İl Başkanları, Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanları, İl Başkan Adayları, İlçe Başkanları ve S.T.K. Başkanları ile Parti binasında birebir görüşmeler yapılacak.     Kapalı zarf usulü yapılan isim tercihleri zarflar açılmadan Genel Merkeze iletilecek. Genel merkezin incelemesi ve görüşmeleri sonucunda AK Parti Denizli İl Başkanı kongre öncesi belirlenecek.  

AK Parti Denizli 7'nci Olağan İl Kongresi öncesi temayül yoklamasına gitti. İl Başkanlığı için iki gün süren temayül yoklaması sona erdi.

 

AK Parti Denizli İl Başkanlığı için teşkilat Temayül Yoklamaları 13 ve 14 Kasım tarihinde il binasında yapıldı. Denizli Koordinatörü Muğla Milletvekili Nihat Öztürk’ün de katıldığı yoklama saat 16.00 itibari ile sona erdi. Bundan sonraki süreci Genel Merkez belirleyecek.

 

Mevcut İl Başkanı Necip Filiz ve İl Koordinatörü Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ile birlikte; İl Başkanlığı Temayül Yoklaması için görüşmeye gelen, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanlarıyla bir araya geldi.

 

 

Ak Parti Denizli'de İl Başkanlığı seçimine giderken mevcut Başkan Necip Filiz yeni dönemde başkanlığa aday olmayacağını açıklamıştı. Denizli'de gerçekleştirilecek olan 7'inci Olağan kongresi öncesinde Ak Parti Denizli İl Başkanlığı'nda Temayül Yoklaması dün başladı. İki gün süren Temayül Yoklaması'nın birinci gününde Partili ilçe Belediye Başkanları ile Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri sandık başına giderek başkan adayı olmasını istediği isimleri sandığa attı.

 

 

Yoklamanın ikinci günü olan 14 Kasım Cumartesi Günü (bugün)  devam eden yoklamalarda partililer sandık başına giderek başkan adayı olmasını istediği isimleri sandığa attı.  Bugün devam edilen Temayül Yoklamaları saat 16.00 itibari ile sona erdi.

 

 

Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyeleri, Mevcut ve Önceki Dönem Milletvekilleri ile yapılacak Görüşmelerin haricinde; Mevcut İl Başkanı, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanı, Önceki Dönem İl Başkanları, Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanları, İl Başkan Adayları, İlçe Başkanları ve S.T.K. Başkanları ile Parti binasında birebir görüşmeler yapılacak.

 

 

Kapalı zarf usulü yapılan isim tercihleri zarflar açılmadan Genel Merkeze iletilecek. Genel merkezin incelemesi ve görüşmeleri sonucunda AK Parti Denizli İl Başkanı kongre öncesi belirlenecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.