AK Parti İl Başkanlığı Denizli'deki yardımları açıkladı

SİYASET 12.05.2020 - 16:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

AK Parti İl Başkanlığı Denizli'deki yardımları açıkladı

AK Parti Denizli İl Başkanlığı, Korona virüs ile mücadele sürecinde Denizli’de, yapılan gıda yardım ve ekonomik destekleri açıkladı.    AK Parti Denizli İl Başkanlığı, sosyal medya hesabından #DevletileMilletYanYana Hashtagı ile yaptığı paylaşımlarda; korona virüs sürecinde Denizli’de yapılan gıda ve ekonomik yardımları anlattı.   Yapılan açıklamada; “ Korona virüsle mücadelemiz de Cumhurbaşkanımızın vizyonu ve liderliğiyle tüm dünyaya adeta insanlık dersi verirken İlimizde de bu zorlu süreçte vatandaşlarımıza bireysel ve işletme bazında yardımlardan faydalandı.   Denizli ilimizde, kısa çalışma ödeneğine 6272 işletme başvuruda bulundu, 61.400 çalışan ödenekten faydalandı.     Denizli ilimizde, tüm esnafımız için verilen 25.000TL’ye kadar limitli “İşletme Finansman Desteği” paketinden 789 esnafımız faydalandı.     Denizli İlimizde, ücretli öğretmenler ve usta öğreticilere ek ders ücreti ödeme olanağında bin 876 kişi faydalandı.     Denizli İlimizde, Halk bank tarafından küçük işletmelere verilen 6 ay anapara ve fazi ödemesiz toplam 36 ay vadeli “İş’e Devam Desteği Küçük İşletme Can Suyu Kredi”nde 807 işletme faydalandı.     Denizli İlimizde, Pandemi Sosyal Destek Programı kapsamında 1. 2. Ve 2. Faz yardım paketlerinden 38 bin 126 aile 38 milyon 126 bin TL. nakdi yardımdan faydalandı.     Denizli İlimizde ve ilçe belediyelerimizde vatandaşlarımıza 28 bin 9 adet gıda paketi yardımında bulunuldu.  

AK Parti Denizli İl Başkanlığı, Korona virüs ile mücadele sürecinde Denizli’de, yapılan gıda yardım ve ekonomik destekleri açıkladı.

 

 AK Parti Denizli İl Başkanlığı, sosyal medya hesabından #DevletileMilletYanYana Hashtagı ile yaptığı paylaşımlarda; korona virüs sürecinde Denizli’de yapılan gıda ve ekonomik yardımları anlattı.

 

Yapılan açıklamada; “ Korona virüsle mücadelemiz de Cumhurbaşkanımızın vizyonu ve liderliğiyle tüm dünyaya adeta insanlık dersi verirken İlimizde de bu zorlu süreçte vatandaşlarımıza bireysel ve işletme bazında yardımlardan faydalandı.

 

Denizli ilimizde, kısa çalışma ödeneğine 6272 işletme başvuruda bulundu, 61.400 çalışan ödenekten faydalandı.

 

 

Denizli ilimizde, tüm esnafımız için verilen 25.000TL’ye kadar limitli “İşletme Finansman Desteği” paketinden 789 esnafımız faydalandı.

 

 

Denizli İlimizde, ücretli öğretmenler ve usta öğreticilere ek ders ücreti ödeme olanağında bin 876 kişi faydalandı.

 

 

Denizli İlimizde, Halk bank tarafından küçük işletmelere verilen 6 ay anapara ve fazi ödemesiz toplam 36 ay vadeli “İş’e Devam Desteği Küçük İşletme Can Suyu Kredi”nde 807 işletme faydalandı.

 

 

Denizli İlimizde, Pandemi Sosyal Destek Programı kapsamında 1. 2. Ve 2. Faz yardım paketlerinden 38 bin 126 aile 38 milyon 126 bin TL. nakdi yardımdan faydalandı.

 

 

Denizli İlimizde ve ilçe belediyelerimizde vatandaşlarımıza 28 bin 9 adet gıda paketi yardımında bulunuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.