AK Parti İl Başkanlığı için temayül yoklaması yapacak

SİYASET 13.11.2020 - 12:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

AK Parti İl Başkanlığı için temayül yoklaması yapacak

AK Parti Denizli 7’nci Olağan İl Kongresi öncesi yaptığı açıklamada aday olmayacağını belirten AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; İl başkanlığı için teşkilat temayül yoklamalarının, 13 ve 14 Kasım tarihlerinde parti binasında gerçekleştirileceğini duyurdu.   Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Başkan Filiz; İl Koordinatörü Muğla Milletvekili Nihat Öztürk’ün yönetiminde gerçekleştirilecek temayül yoklaması ve yöntemiyle ilgili şu bilgilere yer verdi:   “ 2 gün sürecek olan Temayül Yoklamalarımız  “Görüşme”, “Birebir-Yüzyüze Görüşme” ve “Anket Usulü- Toplu Görüşme” olarak gerçekleştirilecektir. Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyeleri, Mevcut ve Önceki Dönem Milletvekilleri ile yapılacak Görüşmelerin haricinde; Mevcut İl Başkanı, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanı, Önceki Dönem İl Başkanları, Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanları, İl Başkan Adayları, İlçe Başkanları ve S.T.K.Başkanları ile Birebir Yüzyüze görüşülecek olup;  İl Disiplin Kurulu Asil Üyeleri, Demokrasi Hakem Kurulu Asil Üyeleri, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, İl Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Asil Üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Mahalle Başkanları ile Anket Usulü Toplu Görüşme Yapılacaktır.   Birebir- Yüzyüze görüşmeler de görüşülen kişilerden gerekçeleri ile beraber 3 isim söylemeleri istenecek, Kesinlikle olmaz dedikleri isim varsa yine gerekçeleri ile birlikte ifade edeceklerdir.   Anket Usulü Toplu görüşmelerde; Birim başkanı ve yönetimi ile topluca görüşülerek verilecek olan oy pusulasına sırasıyla 3 isim yazıp oy sandığına atmaları istenecektir. Yazılan isimlerin 1. 2. ve 3.sıraya yazılmasının çarpan değerinin farklı olacağı için buna göre öncelik vermeleri talep edilecektir.   Birlik ve beraberlik içerisinde, Maske, mesafe ve Hijyen kurallarına azami ölçüde dikkat edilerek gerçekleştirilecek olan temayül yoklamalarımızın teşkilatımıza ve ilimize hayırlı olması temenni ediyorum.”  

AK Parti Denizli 7’nci Olağan İl Kongresi öncesi yaptığı açıklamada aday olmayacağını belirten AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; İl başkanlığı için teşkilat temayül yoklamalarının, 13 ve 14 Kasım tarihlerinde parti binasında gerçekleştirileceğini duyurdu.

 

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Başkan Filiz; İl Koordinatörü Muğla Milletvekili Nihat Öztürk’ün yönetiminde gerçekleştirilecek temayül yoklaması ve yöntemiyle ilgili şu bilgilere yer verdi:

 

“ 2 gün sürecek olan Temayül Yoklamalarımız  “Görüşme”, “Birebir-Yüzyüze Görüşme” ve “Anket Usulü- Toplu Görüşme” olarak gerçekleştirilecektir. Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyeleri, Mevcut ve Önceki Dönem Milletvekilleri ile yapılacak Görüşmelerin haricinde; Mevcut İl Başkanı, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanı, Önceki Dönem İl Başkanları, Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanları, İl Başkan Adayları, İlçe Başkanları ve S.T.K.Başkanları ile Birebir Yüzyüze görüşülecek olup;  İl Disiplin Kurulu Asil Üyeleri, Demokrasi Hakem Kurulu Asil Üyeleri, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, İl Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Asil Üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Mahalle Başkanları ile Anket Usulü Toplu Görüşme Yapılacaktır.

 

Birebir- Yüzyüze görüşmeler de görüşülen kişilerden gerekçeleri ile beraber 3 isim söylemeleri istenecek, Kesinlikle olmaz dedikleri isim varsa yine gerekçeleri ile birlikte ifade edeceklerdir.

 

Anket Usulü Toplu görüşmelerde; Birim başkanı ve yönetimi ile topluca görüşülerek verilecek olan oy pusulasına sırasıyla 3 isim yazıp oy sandığına atmaları istenecektir. Yazılan isimlerin 1. 2. ve 3.sıraya yazılmasının çarpan değerinin farklı olacağı için buna göre öncelik vermeleri talep edilecektir.

 

Birlik ve beraberlik içerisinde, Maske, mesafe ve Hijyen kurallarına azami ölçüde dikkat edilerek gerçekleştirilecek olan temayül yoklamalarımızın teşkilatımıza ve ilimize hayırlı olması temenni ediyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.