AK Parti Pamukkale ve Merkezefendi ilçe başkanları belirlendi

SİYASET 06.01.2018 - 08:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AK Parti Pamukkale ve Merkezefendi ilçe başkanları belirlendi

AK Parti Pamukkale ve Merkezefendi İlçe Başkanları, Genel Merkez’de yapılan temayüller sonucu belirlendi.   Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Denizli İl Başkanı Necip Filiz’in genel merkezde yer aldığı temayülde iki ilçenin başkan adayları belli oldu.    Merkezefendi İlçe Başkanlığı için Mehmet Çakır, Fatih Durmaz, Murat Altan ve Ekrem Başer, Ankara’ya gitmişti. Yapılan mülakat sonucu Ekrem Başer başkan adayı olarak belirlendi.   Pamukkale İlçe Başkanlığı için ise Uğur Gökbel, Kenan Çoban, Alpaslan Albay, Adnan Kaya ve Halil Turan, Ankara’ya mülakat için gittiler. Pamukkale İlçe Başkanlığı için Uğur Gökbel’in adaylığına karar verildi.

AK Parti Pamukkale ve Merkezefendi İlçe Başkanları, Genel Merkez’de yapılan temayüller sonucu belirlendi.

 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Denizli İl Başkanı Necip Filiz’in genel merkezde yer aldığı temayülde iki ilçenin başkan adayları belli oldu.

 

 Merkezefendi İlçe Başkanlığı için Mehmet Çakır, Fatih Durmaz, Murat Altan ve Ekrem Başer, Ankara’ya gitmişti. Yapılan mülakat sonucu Ekrem Başer başkan adayı olarak belirlendi.

 

Pamukkale İlçe Başkanlığı için ise Uğur Gökbel, Kenan Çoban, Alpaslan Albay, Adnan Kaya ve Halil Turan, Ankara’ya mülakat için gittiler. Pamukkale İlçe Başkanlığı için Uğur Gökbel’in adaylığına karar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.