Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi Grubundan Olağanüstü Meclis Toplama Önergesi

SİYASET 14.10.2019 - 18:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi Grubundan Olağanüstü Meclis Toplama Önergesi

Merkezefendi Belediyesi AK Parti ve MHP Grupları Merkezefendi Belediye Başkanlık makamına Belediye Meclisinin olağanüstü toplanması için bir önerge verdi.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz Çarşamba günü vermiş olduğu emir ile başlayan, Ülkemizin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek gayesiyle Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye’nin Kuzeydoğusunda yuvalanan PKK/PYD/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine yönelik başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekâtı sebebiyle Merkezefendi Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Yavuz Aki ve MHP Grup Başkanvekili Fırat Dağdeviren tarafından Merkezefendi Belediye Başkanlık Makamına olağanüstü Meclis Toplantısı önergesi verdi.   Önergede; “Ülkemizin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek gayesiyle Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye’nin Kuzeydoğusunda yuvalanan PKK/PYD/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine yönelik başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekâtı sebebiyle belediye meclisimizin bilgilendirilmesi ve belediyemizin harekâta desteğinin kahraman ordumuza ve kamuoyuna bilgilendirilmesi amacıyla meclisimizin makamınızca olağanüstü toplantıya çağrılmasına havi önergemizi makamınıza sunuyoruz. Gereğinin yapılarak meclisimizin olağanüstü toplantıya çağırılmasını arz ve talep ederiz” ifadelerine yer verildi.    Şimdi gözler meclisi tek başına olağanüstü toplama yetkisi olan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a çevrildi.  

Merkezefendi Belediyesi AK Parti ve MHP Grupları Merkezefendi Belediye Başkanlık makamına Belediye Meclisinin olağanüstü toplanması için bir önerge verdi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz Çarşamba günü vermiş olduğu emir ile başlayan, Ülkemizin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek gayesiyle Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye’nin Kuzeydoğusunda yuvalanan PKK/PYD/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine yönelik başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekâtı sebebiyle Merkezefendi Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Yavuz Aki ve MHP Grup Başkanvekili Fırat Dağdeviren tarafından Merkezefendi Belediye Başkanlık Makamına olağanüstü Meclis Toplantısı önergesi verdi.

 

Önergede; “Ülkemizin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek gayesiyle Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye’nin Kuzeydoğusunda yuvalanan PKK/PYD/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine yönelik başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekâtı sebebiyle belediye meclisimizin bilgilendirilmesi ve belediyemizin harekâta desteğinin kahraman ordumuza ve kamuoyuna bilgilendirilmesi amacıyla meclisimizin makamınızca olağanüstü toplantıya çağrılmasına havi önergemizi makamınıza sunuyoruz. Gereğinin yapılarak meclisimizin olağanüstü toplantıya çağırılmasını arz ve talep ederiz” ifadelerine yer verildi.

 

 Şimdi gözler meclisi tek başına olağanüstü toplama yetkisi olan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a çevrildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.