AK Partili eski ilçe başkanının 102 yaşındaki kayınpederi vefat etti

YAŞAM 19.01.2019 - 09:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AK Partili eski ilçe başkanının 102 yaşındaki kayınpederi vefat etti

AK Parti eski Çameli İlçe Başkanı Hüseyin Türk’ün 102 yaşındaki kayınpederi Şerif Eriş hayatını kaybetti.   Önceki dönem AK Parti Çameli İlçe Başkanı Hüseyin Türk’ün kayınpederi 102 yaşındaki Şerif Eriş yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı vefat etti. Şerif Eriş 4 çocuk babası ve 16 toruna sahipti. Bir asırdır hayatı yaşayan Erişi’n ölümü ailesi ve yakınlarını üzdü.   Şerif Erişi’n cenazesi bugün Çameli Belevi Mahalle Cami’nde kılınacak öğle namazının ardından Belevi Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

AK Parti eski Çameli İlçe Başkanı Hüseyin Türk’ün 102 yaşındaki kayınpederi Şerif Eriş hayatını kaybetti.

 

Önceki dönem AK Parti Çameli İlçe Başkanı Hüseyin Türk’ün kayınpederi 102 yaşındaki Şerif Eriş yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı vefat etti. Şerif Eriş 4 çocuk babası ve 16 toruna sahipti. Bir asırdır hayatı yaşayan Erişi’n ölümü ailesi ve yakınlarını üzdü.

 

Şerif Erişi’n cenazesi bugün Çameli Belevi Mahalle Cami’nde kılınacak öğle namazının ardından Belevi Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.