Akdeniz Belediyeler Birliği’nden Birsen Çelik’e Büyük Ödül

DENİZLİ 21.07.2020 - 09:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Akdeniz Belediyeler Birliği’nden Birsen Çelik’e Büyük Ödül

Türkiye’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden sonra İzcilik Kulübü kuran 2. Belediye olan Bozkurt Belediyesi, bu alanda ülke genelinde yaptığı çalışmalarla Akdeniz Belediyeler Birliği’nin “İyi Yönetişim ve Halkla İlişkiler” dalında ödülüne layık görüldü.   Antalya’da düzenlenen ödül töreninde konuşma yapan Birsen Çelik, “Bu ödülü, ülkemizin dört bir yanında kamp kuran, 12 izci liderimiz ve 128 izcimizin çalışmaları ve her yıl Çambaşı mahallemizin Karagöl mevkiinde ülkemizin dört bir yanından gelen izcilerimizi büyük bir başarı ve misafirperverlikle ağırlamamız sayesinde aldık” dedi.     Çocukların ve gençlerin mutluluğu için her zamankinden daha fazla çalışılması gerektiğini vurgulayan Başkan Çelik, “İzci kamplarımızda çocuk ve gençlerimiz unutamayacakları kadar güzel vakit geçiriyorlar. Bu kamplarda Atatürkçü, doğa dostu, ruhsal ve bedensel açıdan sağlıklı ve güçlü, hümanist ve çevre bilincine sahip çocukların eğitim almalarını sağlıyoruz. Müzikle, neşeyle, sanatla, sporla, bilimle ve doğa sevgisiyle geçen bu kamplarımız, iyi yönetişimin en güzel örneklerinden biri olmaya devam edecektir.     Bizleri bu ödüle layık gören Akdeniz Belediyeler Birliği’ne ve ilçemizi her yerde gururla temsil eden izci liderlerimiz ve izci yavrularımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.  

Türkiye’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden sonra İzcilik Kulübü kuran 2. Belediye olan Bozkurt Belediyesi, bu alanda ülke genelinde yaptığı çalışmalarla Akdeniz Belediyeler Birliği’nin “İyi Yönetişim ve Halkla İlişkiler” dalında ödülüne layık görüldü.

 

Antalya’da düzenlenen ödül töreninde konuşma yapan Birsen Çelik, “Bu ödülü, ülkemizin dört bir yanında kamp kuran, 12 izci liderimiz ve 128 izcimizin çalışmaları ve her yıl Çambaşı mahallemizin Karagöl mevkiinde ülkemizin dört bir yanından gelen izcilerimizi büyük bir başarı ve misafirperverlikle ağırlamamız sayesinde aldık” dedi.

 

 

Çocukların ve gençlerin mutluluğu için her zamankinden daha fazla çalışılması gerektiğini vurgulayan Başkan Çelik, “İzci kamplarımızda çocuk ve gençlerimiz unutamayacakları kadar güzel vakit geçiriyorlar. Bu kamplarda Atatürkçü, doğa dostu, ruhsal ve bedensel açıdan sağlıklı ve güçlü, hümanist ve çevre bilincine sahip çocukların eğitim almalarını sağlıyoruz. Müzikle, neşeyle, sanatla, sporla, bilimle ve doğa sevgisiyle geçen bu kamplarımız, iyi yönetişimin en güzel örneklerinden biri olmaya devam edecektir.

 

 

Bizleri bu ödüle layık gören Akdeniz Belediyeler Birliği’ne ve ilçemizi her yerde gururla temsil eden izci liderlerimiz ve izci yavrularımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.