Akdere’de Yollar Yenilendi

PAMUKKALE 29.06.2020 - 15:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Akdere’de Yollar Yenilendi

Pamukkale Belediyesi’nin 23 mahallede başlattığı üst yapı çalışmaları devam ediyor. İlçenin en uzak mahallelerinden olan Akdere’de 2 haftada 3 bin 500 metrekare beton kilit parke taşı döşenerek mahalle yeni bir çehreye büründü. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın mutluluğu için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.   Pamukkale Belediyesi’nin 23 mahalleyi kapsayan beton kilit parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Yaklaşık 200 bin metrekare alanın beton kilit parke taşı ile döşeneceği Pamukkale’de Akdere mahallesindeki çalışmalar sona erdi. Yaklaşık 2 hafta boyunca Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışma ile mahallenin çehresi değişti. 3 bin 500 metrekarelik alan beton kilit parke taşı döşenirken, Akdereli vatandaşlar yeni yolları kullanmaya başladı. Pamukkale Belediyesi ekipleri Güzelköy, Kale ve Uzunpınar’da üst yapı çalışmalarına devam ediyor.     Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, zaman zaman yapılan çalışmaları yerinde incelerken, “Üst yapı çalışmalarımızın bu bölümünde 23 mahallemizde beton kilit parke taşı döşeme işi yapılıyor. Akdere merkeze en uzak mahallelerimizden biri. Bu mahallemizde çalışmalarımızı kısa sürede tamamladık. 3 bin 500 metrekarelik alan beton kilit parke taşı döşenerek halkımızın kullanımına sunuldu. Üst yapı çalışmalarımız bu kapsamda yer alan mahallelerimizde aralıksız devam edecek. İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın mutluluğu için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.  

Pamukkale Belediyesi’nin 23 mahallede başlattığı üst yapı çalışmaları devam ediyor. İlçenin en uzak mahallelerinden olan Akdere’de 2 haftada 3 bin 500 metrekare beton kilit parke taşı döşenerek mahalle yeni bir çehreye büründü. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın mutluluğu için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

 

Pamukkale Belediyesi’nin 23 mahalleyi kapsayan beton kilit parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Yaklaşık 200 bin metrekare alanın beton kilit parke taşı ile döşeneceği Pamukkale’de Akdere mahallesindeki çalışmalar sona erdi. Yaklaşık 2 hafta boyunca Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışma ile mahallenin çehresi değişti. 3 bin 500 metrekarelik alan beton kilit parke taşı döşenirken, Akdereli vatandaşlar yeni yolları kullanmaya başladı. Pamukkale Belediyesi ekipleri Güzelköy, Kale ve Uzunpınar’da üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

 

 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, zaman zaman yapılan çalışmaları yerinde incelerken, “Üst yapı çalışmalarımızın bu bölümünde 23 mahallemizde beton kilit parke taşı döşeme işi yapılıyor. Akdere merkeze en uzak mahallelerimizden biri. Bu mahallemizde çalışmalarımızı kısa sürede tamamladık. 3 bin 500 metrekarelik alan beton kilit parke taşı döşenerek halkımızın kullanımına sunuldu. Üst yapı çalışmalarımız bu kapsamda yer alan mahallelerimizde aralıksız devam edecek. İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın mutluluğu için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.