Akkonak'ta iftar bereketi

DENİZLİ 20.05.2018 - 13:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Akkonak'ta iftar bereketi

Denizli Büyükşehir Belediyesinin iftar sofrası geleneği Akkonak Mahallesi'nde kuruldu. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katıldığı iftarda binlerce Denizlili aynı sofrada buluştu.    Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği iftar sofrası Akkonak Mahallesi'nde kuruldu. Akkonak Mahalle Muhtarlığı önünde düzenlenen iftara, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan ile davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mahalle sakinlerinin ramazan ayını tebrik eden Bakan Zeybekci, Başkan Zolan ve beraberindekiler hep birlikte dua edip oruçlarını açtı. Başkan Zolan, iftarlarına katılarak kendilerini onurlandıran Bakan Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci ve Denizli Valisi Karahan'a teşekkür etti. Akkonak Mahallesi'nin alt yapısını baştan aşağı değiştirdiklerini, bu yıl ise üst yapısının tamamlandığını anlatan Başkan Zolan, "Akkonak her yönüyle hizmet aldı. Ben bu hizmetlerimizin hayırlı olmasını diliyorum. Ramazanımız mübarek olsun, Allah'ım tutmuş olduğumuz oruçları kabul eylesin, birliğimiz daim olsun" dedi.     Birlik ve beraberliğin göstergesi   Bakan Zeybekci ise, bu iftarların birlik ve beraberliğin göstergesi olduğunu vurgulayarak, "Bu bir davete icabettir. Herkesin evinde mutlaka yiyeceği ekmeği vardır ama bu aile ortamında birlik ve beraberlik içinde, dosta güven düşmanlara bu kardeşliğimizin göstergesi olsun diye buraya gelmenizden dolayı Allah razı olsun diyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selam ve sevgilerini ileten Bakan Zeybekci, "72 millet, 7 düvel bir araya geliyor. Bütün işleri, kayıtları Türkiye'nin zayıflaması, bütün gayeleri Türkiye'yi zarara uğratmak. Allah'ın izniyle bugüne kadar Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 'Topunuz gelin' dedi, topu geldi, bu millet dimdik ayakta, her alanda. Millet olarak ayakta, bölge coğrafyasının her noktasında, terör yuvalarının tepesinde bayrağını dikerek ayakta ve ekonomik olarak da dünyanın en hızlı büyüyen ülkelerinden biri olarak da ayakta" dedi.      

Denizli Büyükşehir Belediyesinin iftar sofrası geleneği Akkonak Mahallesi'nde kuruldu. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katıldığı iftarda binlerce Denizlili aynı sofrada buluştu. 

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği iftar sofrası Akkonak Mahallesi'nde kuruldu. Akkonak Mahalle Muhtarlığı önünde düzenlenen iftara, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan ile davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mahalle sakinlerinin ramazan ayını tebrik eden Bakan Zeybekci, Başkan Zolan ve beraberindekiler hep birlikte dua edip oruçlarını açtı. Başkan Zolan, iftarlarına katılarak kendilerini onurlandıran Bakan Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci ve Denizli Valisi Karahan'a teşekkür etti. Akkonak Mahallesi'nin alt yapısını baştan aşağı değiştirdiklerini, bu yıl ise üst yapısının tamamlandığını anlatan Başkan Zolan, "Akkonak her yönüyle hizmet aldı. Ben bu hizmetlerimizin hayırlı olmasını diliyorum. Ramazanımız mübarek olsun, Allah'ım tutmuş olduğumuz oruçları kabul eylesin, birliğimiz daim olsun" dedi.

 

 

Birlik ve beraberliğin göstergesi

 

Bakan Zeybekci ise, bu iftarların birlik ve beraberliğin göstergesi olduğunu vurgulayarak, "Bu bir davete icabettir. Herkesin evinde mutlaka yiyeceği ekmeği vardır ama bu aile ortamında birlik ve beraberlik içinde, dosta güven düşmanlara bu kardeşliğimizin göstergesi olsun diye buraya gelmenizden dolayı Allah razı olsun diyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selam ve sevgilerini ileten Bakan Zeybekci, "72 millet, 7 düvel bir araya geliyor. Bütün işleri, kayıtları Türkiye'nin zayıflaması, bütün gayeleri Türkiye'yi zarara uğratmak. Allah'ın izniyle bugüne kadar Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 'Topunuz gelin' dedi, topu geldi, bu millet dimdik ayakta, her alanda. Millet olarak ayakta, bölge coğrafyasının her noktasında, terör yuvalarının tepesinde bayrağını dikerek ayakta ve ekonomik olarak da dünyanın en hızlı büyüyen ülkelerinden biri olarak da ayakta" dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.