AKPM’nin Terör Destekçisi Saçma Kararı

DİĞER 28.04.2017 - 10:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AKPM’nin Terör Destekçisi Saçma Kararı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, önceki gün düzenlediği toplantıda bu oylamanın sinyalini veriyordu. Oylamayla ilgili 'Bu siyasi bir operasyondur' demişti. AKPM'nin oylamasıyla ilgili olarak şunları söylemişti; “Avrupa Konseyi üyesi olduğumuz bir kuruluş. Hep yapıcı bir tutum içerisinde olduk. 15 Temmuz sonrası Avrupa'daki mekanizmalarla işbirliğimizi yoğunlaştırdık. Bu referandumu izlesinler ve rapor yazsınlar dedik ama bu kişilerin yazdığı raporların adil nitelik arz etmesini zaten beklemiyoruz. Bazıları açıkça Hayır kampanyalarına katıldılar.” Diyordu…   Kurucuları arasında olduğumuz, AKPM Genel Kurulu'nda Türkiye hakkında tamamen siyasi, tamamen Terör destekçiliğinin ön plana çıktığını gördüğümüz “yeniden denetim” kararının oylaması ve HDP’li iki Milletvekili de AKPM’de Türkiye aleyhine evet oyu kullanması, hainlerin kimler olduğunu ortaya koymuyor mu?   Güneydoğu da ve Türkiye de devam eden terör operasyonlarının hemen durdurulmasını ve OHAL’in hemen kaldırılmasını isteyenler. Türkiye dostu olabilirler mi? Türkiye aleyhine alınan bu karar siyasi bir operasyon değil de nedir? YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, önceki gün düzenlediği toplantıda bu oylamanın sinyalini veriyordu. Oylamayla ilgili 'Bu siyasi bir operasyondur' demişti. AKPM'nin oylamasıyla ilgili olarak şunları söylemişti; “Avrupa Konseyi üyesi olduğumuz bir kuruluş. Hep yapıcı bir tutum içerisinde olduk. 15 Temmuz sonrası Avrupa'daki mekanizmalarla işbirliğimizi yoğunlaştırdık. Bu referandumu izlesinler ve rapor yazsınlar dedik ama bu kişilerin yazdığı raporların adil nitelik arz etmesini zaten beklemiyoruz. Bazıları açıkça Hayır kampanyalarına katıldılar.” Diyordu…

 

Kurucuları arasında olduğumuz, AKPM Genel Kurulu'nda Türkiye hakkında tamamen siyasi, tamamen Terör destekçiliğinin ön plana çıktığını gördüğümüz “yeniden denetim” kararının oylaması ve HDP’li iki Milletvekili de AKPM’de Türkiye aleyhine evet oyu kullanması, hainlerin kimler olduğunu ortaya koymuyor mu?

 

Güneydoğu da ve Türkiye de devam eden terör operasyonlarının hemen durdurulmasını ve OHAL’in hemen kaldırılmasını isteyenler. Türkiye dostu olabilirler mi? Türkiye aleyhine alınan bu karar siyasi bir operasyon değil de nedir?

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.