Alanya'daki Kedi Katliamına Suç Duyurusu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.02.2017 - 11:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Alanya'daki Kedi Katliamına Suç Duyurusu

Denizli'den Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşanan kedi ölümleriyle ilgili, Dünya Kedi Irkları Derneği Başkanı Mehmet Emin Hocaoğlu suç duyurusunda bulundu.

Dünya Kedi Irkları Derneği, Antalya'nın Alanya ilçesinde 50 kedinin ölü bulunmasıyla ilgili suç duyurusunda bulundu. Mahmutlar Mahallesi'nde yaklaşık 50 kedinin zehirlenerek öldürüldüğü iddiasının ardından Denizli'den Alanya'ya giden Dünya Kedi Irkları Başkanı Mehmet Emin Hocaoğlu, Alanya Adliyesi ve jandarmaya başvurarak olayla ilgili suç duyurusunda bulundu.     Hocaoğlu, konunun sonuna kadar takipçisi olacağını belirterek, "Alanya'da bir vahşet yaşanmış. İnsanlık dışı, lanetle kınıyorum. Katledilen kediler için Alanya'ya gelerek adliyeye dilekçe verdim. Jandarma bölgesinde olduğu için jandarmaya dilekçe verdim. İki kurum da ilgilendi. İnşallah bunu yapan veya yapanlar yakalanır ve adalet önüne çıkar. Kesinlikle bu işin takipçisi olacağız. Kısa sürede sonuç alınacağını düşünüyorum. Çünkü şahitler var. Suçlulara en büyük ceza neyse verilmeli. Türk adaletine güveniyorum" dedi.
Denizli'den Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşanan kedi ölümleriyle ilgili, Dünya Kedi Irkları Derneği Başkanı Mehmet Emin Hocaoğlu suç duyurusunda bulundu.

Dünya Kedi Irkları Derneği, Antalya'nın Alanya ilçesinde 50 kedinin ölü bulunmasıyla ilgili suç duyurusunda bulundu.


Mahmutlar Mahallesi'nde yaklaşık 50 kedinin zehirlenerek öldürüldüğü iddiasının ardından Denizli'den Alanya'ya giden Dünya Kedi Irkları Başkanı Mehmet Emin Hocaoğlu, Alanya Adliyesi ve jandarmaya başvurarak olayla ilgili suç duyurusunda bulundu.

 

 

Hocaoğlu, konunun sonuna kadar takipçisi olacağını belirterek, "Alanya'da bir vahşet yaşanmış. İnsanlık dışı, lanetle kınıyorum. Katledilen kediler için Alanya'ya gelerek adliyeye dilekçe verdim. Jandarma bölgesinde olduğu için jandarmaya dilekçe verdim. İki kurum da ilgilendi. İnşallah bunu yapan veya yapanlar yakalanır ve adalet önüne çıkar. Kesinlikle bu işin takipçisi olacağız. Kısa sürede sonuç alınacağını düşünüyorum. Çünkü şahitler var. Suçlulara en büyük ceza neyse verilmeli. Türk adaletine güveniyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.