Ali Çetin; “Bir bomba transferimiz daha var inşallah”

GÜNDEM 25.07.2019 - 08:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ali Çetin; “Bir bomba transferimiz daha var inşallah”

Yukatel Denizlispor Yönetimi, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Denizli Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Başkan Ali Çetin, DGC'de ki konuşmasında bomba bir transfer gerçekleştireceklerini ifade etti.   Ziyarette Kulüp Başkanı Ali Çetin’e Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat eşlik etti. Basın mensuplarının Basın Bayramını kutlayan Kulüp Başkanı Ali Çetin, transferler ve Bein Sports ile TFF arasında devam eden sürece ilişkin basın mensuplarının sorularını cevapladı.   Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ziyaretleri için Ali Çetin ve Yönetimine teşekkür etti. Gazetecilerin Basın Bayramını kutlayan Ali Çetin, güzel haberlerin geleceğini belirterek “İnşallah en güzel haberi 18 Ağustos’ta Galatasaray galibiyetinden sonra. Bugün bir futbolcu arkadaşımız daha katıldı bize, Zeki Yavru. Şu anda kampa doğru gidiyor. Bir bomba transferimiz daha var inşallah. Ayağımızı yere basarak devam ediyoruz hedefimize. Allah utandırmasın. Bu şehir bize sahip çıktı, sizler bize sahip çıktınız. En çok da emek sizlerin. Gece gündüz, hafta sonu demeden her ihtiyacımız olduğunda yanımızda oldunuz. Tekrar tekrar teşekkür ederiz sizlere. İnşallah Süper Lig’de, bu dikenli yolda da hep beraber olacağız. Maçlara bekliyoruz” dedi.   Stadyumun Denizlispor’a layık bir stadyum olduğunu belirten Çetin, “Birkaç güne kadar bitmiş olacak. Çimlerin üstünde hep beraber top yuvarlayacağız” dedi.   Çetin, basın mensuplarının transferler ve Bein Sports ile TFF arasında devam eden sürece sorularını cevapladı.  

Yukatel Denizlispor Yönetimi, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Denizli Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Başkan Ali Çetin, DGC'de ki konuşmasında bomba bir transfer gerçekleştireceklerini ifade etti.

 

Ziyarette Kulüp Başkanı Ali Çetin’e Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat eşlik etti. Basın mensuplarının Basın Bayramını kutlayan Kulüp Başkanı Ali Çetin, transferler ve Bein Sports ile TFF arasında devam eden sürece ilişkin basın mensuplarının sorularını cevapladı.

 

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ziyaretleri için Ali Çetin ve Yönetimine teşekkür etti. Gazetecilerin Basın Bayramını kutlayan Ali Çetin, güzel haberlerin geleceğini belirterek “İnşallah en güzel haberi 18 Ağustos’ta Galatasaray galibiyetinden sonra. Bugün bir futbolcu arkadaşımız daha katıldı bize, Zeki Yavru. Şu anda kampa doğru gidiyor. Bir bomba transferimiz daha var inşallah. Ayağımızı yere basarak devam ediyoruz hedefimize. Allah utandırmasın. Bu şehir bize sahip çıktı, sizler bize sahip çıktınız. En çok da emek sizlerin. Gece gündüz, hafta sonu demeden her ihtiyacımız olduğunda yanımızda oldunuz. Tekrar tekrar teşekkür ederiz sizlere. İnşallah Süper Lig’de, bu dikenli yolda da hep beraber olacağız. Maçlara bekliyoruz” dedi.

 

Stadyumun Denizlispor’a layık bir stadyum olduğunu belirten Çetin, “Birkaç güne kadar bitmiş olacak. Çimlerin üstünde hep beraber top yuvarlayacağız” dedi.

 

Çetin, basın mensuplarının transferler ve Bein Sports ile TFF arasında devam eden sürece sorularını cevapladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.