Ali Eskicioğlu hayatını kaybetti

YAŞAM 07.05.2020 - 10:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Ali Eskicioğlu hayatını kaybetti

Denizli’nin sevilen yüzü ve iyilik meleği olarak bilinen Ali Eskicioğlu hayatını kaybetti.   Denizli’de hayırsever kuruluşların öncülüğünü yapan ve fukara babası, gariplerin sığınağı, yetimlerin dayanağı haline gelen, sağlığı elverdiğince bu yolda hizmet eden Ali Eskicioğlu (79) bugün hayatını kaybetti.   Eski Denizli Müftülüğü Personeli olan bir dönem Merkezefendi Belediyesi’nde Basın Müdürü olarak görev yapan Mehmet Eskicioğlu’nun babası olan Ali Eskicioğlu, yaşlılığa bağlı hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti. Ali Eskicioğlu’nun cenazesi bugün Asri Mezarlık Camii’nde klınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verilecek.   DENİZLİ20HABER.COM ailesi olarak Ali Eskicioğlu’na Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz. Mekanı cennet olsun.

Denizli’nin sevilen yüzü ve iyilik meleği olarak bilinen Ali Eskicioğlu hayatını kaybetti.

 

Denizli’de hayırsever kuruluşların öncülüğünü yapan ve fukara babası, gariplerin sığınağı, yetimlerin dayanağı haline gelen, sağlığı elverdiğince bu yolda hizmet eden Ali Eskicioğlu (79) bugün hayatını kaybetti.

 

Eski Denizli Müftülüğü Personeli olan bir dönem Merkezefendi Belediyesi’nde Basın Müdürü olarak görev yapan Mehmet Eskicioğlu’nun babası olan Ali Eskicioğlu, yaşlılığa bağlı hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti.


Ali Eskicioğlu’nun cenazesi bugün Asri Mezarlık Camii’nde klınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verilecek.

 

DENİZLİ20HABER.COM ailesi olarak Ali Eskicioğlu’na Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz. Mekanı cennet olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.