Ali Filiz toprağa verildi

YAŞAM 10.08.2020 - 17:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Ali Filiz toprağa verildi

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz’in babası Denizli’de Milli Görüş’ün öncülerinden ve iş adamlığının yanı sıra hayırseverliği ile bilinen Ali Filiz toprağa verildi.   Şeker ve böbrek rahatsızlığı bulunan 71 yaşındaki iş adamı Ali Filiz, bir süredir Ankara’da tedavi görüyordu.  Hastanede tedavi altında bulunan Ali Filiz, gece 01.00 gibi tedavilere cevap vermeyerek hayatını kaybetti.  Filiz’in cenazesi bugün Ankara’dan Denizli’ye getirildi.     Ali Filiz için, Pamukkale Üniversitesi Ahmet Hulisi Efendi Camii’nde tören düzenlendi. Saat 16.00’da kılınan cenaze namazını Prof. Dr. Cevat Akşit Hoca kıldırdı. Cenaze namazının ardından Filiz, İlbade Mezarlığı’nda toprağa verildi.   Cenaze programına, Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Prof.Dr. Cevat Akşit,  Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık, siyasiler, iş dünyası ve vatandaşlar katıldı.  

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz’in babası Denizli’de Milli Görüş’ün öncülerinden ve iş adamlığının yanı sıra hayırseverliği ile bilinen Ali Filiz toprağa verildi.

 

Şeker ve böbrek rahatsızlığı bulunan 71 yaşındaki iş adamı Ali Filiz, bir süredir Ankara’da tedavi görüyordu.  Hastanede tedavi altında bulunan Ali Filiz, gece 01.00 gibi tedavilere cevap vermeyerek hayatını kaybetti.  Filiz’in cenazesi bugün Ankara’dan Denizli’ye getirildi.

 

 

Ali Filiz için, Pamukkale Üniversitesi Ahmet Hulisi Efendi Camii’nde tören düzenlendi. Saat 16.00’da kılınan cenaze namazını Prof. Dr. Cevat Akşit Hoca kıldırdı. Cenaze namazının ardından Filiz, İlbade Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

Cenaze programına, Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Prof.Dr. Cevat Akşit,  Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık, siyasiler, iş dünyası ve vatandaşlar katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.