Ali İpek Hayatını Kaybetti

YAŞAM 29.06.2019 - 08:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ali İpek Hayatını Kaybetti

Denizlili iş adamı ve Denizlispor'un eski başkanlarından 64 yaşındaki Ali İpek, tedavi gördüğü özel hastanede hayatını kaybetti.   Denizlispor'un eski başkanlarından 64 yaşındaki Ali İpek, Akciğer Kanseri teşhisi ile tedavi gördüğü özel hastanede gece saatlerinde fenalaşınca yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ali İpek’in ölüm haberi Denizli’de üzüntü ile karşılandı. Ali İpek bir dönem MHP Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na adaylığını koymuştu.   Ali İpek’in cenazesi ile ilgili bir gelişme yaşanmazken bugün defnedileceği tahmin ediliyor.   ALİ İPEK KİMDİR?  Denizli doğumlu olan Ali İpek, ilk-orta-lise tahsilini Denizli’de tamamladıktan sonra, Erzurum Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. 1980 yılında oluklu mukavva ve kutu sektörüne adım atan Ali İpek, genç yaşlarından itibaren spora olan düşkünlüğü nedeniyle önce futbolcu sonra da idareci ve başkanlık kademelerinde çeşitli görevler aldı. 1988-1990 yılları arasında Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (ASKF) Başkanı olarak, Denizli’de amatör sporlara hizmet verdi. Denizlispor sevgisi ağır basınca birçok kez yöneticilik görevi alan Ali İpek, 1990-92 yıllarında başkanlık yaptı. Türkiye Futbol Federasyonu’nda da 1997 – 2004 (A Milli Takımımızın Dünya 3.sü olduğu dönemi de kapsayan) tarihleri arasında Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alan Ali İpek, yine aynı dönemde Türk ve Denizli futbolunun gelişmesi adına önemli katkılar sağladı. 2005-2010 yılları arasında yeniden Denizlispor için kolları sıvayarak, Denizlispor’un başarısı için başkanlık koltuğuna oturan Ali İpek, yine Denizlispor’un markalaşması ve tesisleşerek kurumsal bir yapıya kavuşması adına ciddi katkılarda bulunmuştur.  

Denizlili iş adamı ve Denizlispor'un eski başkanlarından 64 yaşındaki Ali İpek, tedavi gördüğü özel hastanede hayatını kaybetti.

 

Denizlispor'un eski başkanlarından 64 yaşındaki Ali İpek, Akciğer Kanseri teşhisi ile tedavi gördüğü özel hastanede gece saatlerinde fenalaşınca yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ali İpek’in ölüm haberi Denizli’de üzüntü ile karşılandı. Ali İpek bir dönem MHP Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na adaylığını koymuştu.

 

Ali İpek’in cenazesi ile ilgili bir gelişme yaşanmazken bugün defnedileceği tahmin ediliyor.

 

ALİ İPEK KİMDİR?

 Denizli doğumlu olan Ali İpek, ilk-orta-lise tahsilini Denizli’de tamamladıktan sonra, Erzurum Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. 1980 yılında oluklu mukavva ve kutu sektörüne adım atan Ali İpek, genç yaşlarından itibaren spora olan düşkünlüğü nedeniyle önce futbolcu sonra da idareci ve başkanlık kademelerinde çeşitli görevler aldı. 1988-1990 yılları arasında Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (ASKF) Başkanı olarak, Denizli’de amatör sporlara hizmet verdi. Denizlispor sevgisi ağır basınca birçok kez yöneticilik görevi alan Ali İpek, 1990-92 yıllarında başkanlık yaptı. Türkiye Futbol Federasyonu’nda da 1997 – 2004 (A Milli Takımımızın Dünya 3.sü olduğu dönemi de kapsayan) tarihleri arasında Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alan Ali İpek, yine aynı dönemde Türk ve Denizli futbolunun gelişmesi adına önemli katkılar sağladı. 2005-2010 yılları arasında yeniden Denizlispor için kolları sıvayarak, Denizlispor’un başarısı için başkanlık koltuğuna oturan Ali İpek, yine Denizlispor’un markalaşması ve tesisleşerek kurumsal bir yapıya kavuşması adına ciddi katkılarda bulunmuştur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.