Alperenlerden kanseri yenen gazeteciye ziyaret

SAĞLIK 19.12.2019 - 17:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Alperenlerden kanseri yenen gazeteciye ziyaret

Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Denizli İl Başkanı Furkan Gezer ve yönetim kurulu üyeleri bir süredir kanser tedavisi gören ve neticesinde hastalığı yenen gazeteci Mustafa Karapınar'ı ziyaret etti.   Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı il Başkanı Furkan Gezer ve yönetim kurulu üyeleri kanseri yenen gazeteci Mustafa Karapınar'ı iş yerinde ziyaret ederek, geçmiş olun dileğinde bulundu. Alperen Ocakları Denizli İl Başkanı Furkan Gezer ziyarette yaptığı açıklamada," Denizlimizin usta gazetecilerinden ve bir dönem ocağımızda görev almış Alperen ruhlu ağabeyimiz Mustafa Karapınar'a gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretin anlamı çok fazladır. Ağabeyimizin umudu ve duruşu ile hastalığı yenmiş olması tüm hastalarımıza ilham vericidir. Biz ağabeyimizi umudun tamda kendisi olarak nitelendirdik. Allah herkese şifa versin Mustafa ağabeyimize de gelmiş geçmiş olsun diyoruz. Rabbim sevdikleri ve sevenleriyle mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam sürdürmek nasip etsin" ifadelerini kullandı.     “UMUDUMU HİÇ KAYBETMEDİM”   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazeteci Mustafa Karapınar ise ," Şehrimizin göz bebeği Alperenlerimizin bizlere yaptığı  bu nazik ziyaret beni ve Medya Karapınar'ı onurlandırmıştır. Bu zorlu süreçte yanımızda bulunan kardeşlerimize teşekkürleri borç bilirim. Umudumu hiç kaybetmedim. Yaşanacak ve yaşayacak bir çok güzel anılarım olacaktır. Her zaman dediğim gibi 'Bu yol dikenli, yüreği yeten varsa gelsin'. Ben bu şiarla hayata karşı tutundum. Allah herkesin şifasını versin. Sağlık her şeyden önemli. Bunu bir kez daha anladım. Genç kardeşlerime de sağlıklarına dikkat etmesini tavsiye ediyorum" şeklinde konuştu.

Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Denizli İl Başkanı Furkan Gezer ve yönetim kurulu üyeleri bir süredir kanser tedavisi gören ve neticesinde hastalığı yenen gazeteci Mustafa Karapınar'ı ziyaret etti.

 

Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı il Başkanı Furkan Gezer ve yönetim kurulu üyeleri kanseri yenen gazeteci Mustafa Karapınar'ı iş yerinde ziyaret ederek, geçmiş olun dileğinde bulundu. Alperen Ocakları Denizli İl Başkanı Furkan Gezer ziyarette yaptığı açıklamada," Denizlimizin usta gazetecilerinden ve bir dönem ocağımızda görev almış Alperen ruhlu ağabeyimiz Mustafa Karapınar'a gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretin anlamı çok fazladır. Ağabeyimizin umudu ve duruşu ile hastalığı yenmiş olması tüm hastalarımıza ilham vericidir. Biz ağabeyimizi umudun tamda kendisi olarak nitelendirdik. Allah herkese şifa versin Mustafa ağabeyimize de gelmiş geçmiş olsun diyoruz. Rabbim sevdikleri ve sevenleriyle mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam sürdürmek nasip etsin" ifadelerini kullandı.

 

 

“UMUDUMU HİÇ KAYBETMEDİM”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazeteci Mustafa Karapınar ise ," Şehrimizin göz bebeği Alperenlerimizin bizlere yaptığı  bu nazik ziyaret beni ve Medya Karapınar'ı onurlandırmıştır. Bu zorlu süreçte yanımızda bulunan kardeşlerimize teşekkürleri borç bilirim. Umudumu hiç kaybetmedim. Yaşanacak ve yaşayacak bir çok güzel anılarım olacaktır. Her zaman dediğim gibi 'Bu yol dikenli, yüreği yeten varsa gelsin'. Ben bu şiarla hayata karşı tutundum. Allah herkesin şifasını versin. Sağlık her şeyden önemli. Bunu bir kez daha anladım. Genç kardeşlerime de sağlıklarına dikkat etmesini tavsiye ediyorum" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.