Altın fiyatları yükselişe geçti!

EKONOMİ 12.07.2018 - 10:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Altın fiyatları yükselişe geçti!

Altında hızlı yükseliş başladı! Bugün çeyrek altın kaç lira? ve Gram altın ne kadar oldu? soruları bugünlerde çok daha sık sorulmaya başladı. Denizli'de altın fiyatları ne kadar sorularının cevabı haberimizde...   Kabine seçimi sonrası gerileyen fiyatlar tekrar yükselmeye başladı. Çeyrek altın önceki günlerde 306 lira civarında seyrederken 12 Temmuz Perşembe günü yükselişe geçti. Kaleiçi çarşısında eski bebek altının satış fiyatı 312 lira olurken, 2018 yeni çeyrek altın fiyatı 316 liradan satılıyor.   Kaleiçi Çarşı'nda  çeyrek altın kaç lira? İşte ayrıntılar… Saat 10. 40 itibari ile....  

Altında hızlı yükseliş başladı! Bugün çeyrek altın kaç lira? ve Gram altın ne kadar oldu? soruları bugünlerde çok daha sık sorulmaya başladı. Denizli'de altın fiyatları ne kadar sorularının cevabı haberimizde...

 

Kabine seçimi sonrası gerileyen fiyatlar tekrar yükselmeye başladı. Çeyrek altın önceki günlerde 306 lira civarında seyrederken 12 Temmuz Perşembe günü yükselişe geçti. Kaleiçi çarşısında eski bebek altının satış fiyatı 312 lira olurken, 2018 yeni çeyrek altın fiyatı 316 liradan satılıyor.

 

Kaleiçi Çarşı'nda  çeyrek altın kaç lira? İşte ayrıntılar… Saat 10. 40 itibari ile....

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.