Anneler Günü'nde şehit annelerine ziyaret

DENİZLİ 11.05.2020 - 09:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Anneler Günü'nde şehit annelerine ziyaret

Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, şehit annelerini evlerinde ziyaret edip, Anneler Günü'nü kutlayarak, çiçek ve hediye verdi.   Kaymakam Özay; “Şehit anneleri ve aileleri bizler için önemli bir yere sahip. Amacımız anneler gününde onları yalnız bırakmamak, sorunlarını dinlemek, yanlarında olmak. Bu kapsamda, anneler gününde şehit ailelerimizin evlerine konuk olduk" dedi.   ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİNİ YALNIZ BIRAKMADIK Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin gününü kutladığını söyleyen Başkan Arslan "İnsanlık ve ülkemiz koronavirüs salgını nedeniyle zor günlerden geçiyor. Aynı zamanda mübarek ramazan ayını idrak ediyoruz. Anneler Günü bu yıl böyle bir döneme denk geldi. Biz de şehitlerimizin kıymetli annelerini ziyaret ederek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ilettik ve her konuda yanlarında olduğumuzu ifade ettik" dedi.   HAYIR DUALARINI ALDILAR Peygamber efendimizin hadislerinde cennetin ayaklarının altında olduğunu buyurduğu annelik inancımız gereği kutsaldır. Şehitlerimizin annelerinin yanı sıra birçok annemizi ziyaret ederek hayır dualarını aldık" dedi. Şehitlerin anneleri ve yakınları da anlamlı buldukları ziyaret için Kaymakam ve Başkan Arslan’a teşekkür etti    

Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, şehit annelerini evlerinde ziyaret edip, Anneler Günü'nü kutlayarak, çiçek ve hediye verdi.

 

Kaymakam Özay; “Şehit anneleri ve aileleri bizler için önemli bir yere sahip. Amacımız anneler gününde onları yalnız bırakmamak, sorunlarını dinlemek, yanlarında olmak. Bu kapsamda, anneler gününde şehit ailelerimizin evlerine konuk olduk" dedi.

 

ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİNİ YALNIZ BIRAKMADIK

Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin gününü kutladığını söyleyen Başkan Arslan "İnsanlık ve ülkemiz koronavirüs salgını nedeniyle zor günlerden geçiyor. Aynı zamanda mübarek ramazan ayını idrak ediyoruz. Anneler Günü bu yıl böyle bir döneme denk geldi. Biz de şehitlerimizin kıymetli annelerini ziyaret ederek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ilettik ve her konuda yanlarında olduğumuzu ifade ettik" dedi.

 

HAYIR DUALARINI ALDILAR

Peygamber efendimizin hadislerinde cennetin ayaklarının altında olduğunu buyurduğu annelik inancımız gereği kutsaldır. Şehitlerimizin annelerinin yanı sıra birçok annemizi ziyaret ederek hayır dualarını aldık" dedi. Şehitlerin anneleri ve yakınları da anlamlı buldukları ziyaret için Kaymakam ve Başkan Arslan’a teşekkür etti

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.