Araç Sahipleri gece yarısından itibaren benzine zam başladı

GÜNDEM 12.03.2019 - 09:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Araç Sahipleri gece yarısından itibaren benzine zam başladı

Benzinin litre fiyatına gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 15 kuruş zam yapıldı. Fiyat artışının pompaya yansıyacağı öğrenildi.     Rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklikten dolayı benzinde 15 kuruş fiyat artışı meydana geldi. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'dan (EPGİS) yapılan açıklamaya göre, benzinin litre fiyatına 15 kuruş zam geldi. Fiyat artışı bu gece yarısından itibaren geçerli oldu ve pompalara yansıdı.   "POMPAYA YANSIYACAK ŞEKİLDE ARTIŞ OLMUŞTUR" EPGİS'ten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "12/03/2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; benzinde 15 krş/lt pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur."     EN SON İKİ HAFTA ÖNCE ZAM GELMİŞTİ Benzine ve motorine en son zam 26 Şubat tarihinde yapılmıştı. Bu tarihte motorin 28 kuruş, benzin ise 17 kuruş zamlanmıştı.

Benzinin litre fiyatına gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 15 kuruş zam yapıldı. Fiyat artışının pompaya yansıyacağı öğrenildi.

 

 

Rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklikten dolayı benzinde 15 kuruş fiyat artışı meydana geldi.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'dan (EPGİS) yapılan açıklamaya göre, benzinin litre fiyatına 15 kuruş zam geldi. Fiyat artışı bu gece yarısından itibaren geçerli oldu ve pompalara yansıdı.

 

"POMPAYA YANSIYACAK ŞEKİLDE ARTIŞ OLMUŞTUR"

EPGİS'ten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"12/03/2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; benzinde 15 krş/lt pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur."

 

 

EN SON İKİ HAFTA ÖNCE ZAM GELMİŞTİ

Benzine ve motorine en son zam 26 Şubat tarihinde yapılmıştı. Bu tarihte motorin 28 kuruş, benzin ise 17 kuruş zamlanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.