“Asıl Bayramımız Sağlık Çalışanlarına Şiddet Son Bulunca Olacak”

SAĞLIK 13.03.2020 - 12:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

“Asıl Bayramımız Sağlık Çalışanlarına Şiddet Son Bulunca Olacak”

Özel Denizli Tekden Hastanesi BaşhekimiOp.Dr. Mehmet Tekin 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başhekim Tekin,” Sağlık çalışanlarına şiddet son bulunca asıl bayramımız olacak” dedi.   Tüm sağlık  çalışanlarının 14 Mart Tıp bayramını kutlayan Özel Denizli Tekden Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Mehmet Tekin,” Milli mücadelenin fitilini ateşleyen, vatan sınırları içinde ay yıldızlı bayrağın dışında başka bir bayrağın dalgalanmasını kabul etmeyen Mekteb-i Tıbbiyye-i Şahane'den aldığımız güçle hastalarımıza şifa götüreceğiz. 14 Mart’ın asıl anlam ve hassasiyeti budur. Sağlık çalışanları olarak her an her zaman İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın ve toplumun önemli hedeflerinden biri olduğunu bilerek hizmet vermeye gayret ediyoruz”ifadelerini kullandı.     “BİZLERE ASIL BAYRAM SAĞLIKTA ŞİDDET DURUNCA”   Sağlıkta şiddetin durması gerektiğini anlatan Başhekim Tekin,”Özel Denizli Tekden Hastanesi olarak 52 uzman ve akademisyen kadromuzla ve 400 profesyonel sağlık çalışanımızla birlikte gecemizle gündüzümüzü bir yuvaya, bir aileye şifa olmak şiarı ile hizmet veriyoruz. Bir anne babanın yüzü gülsün ümidi ile bir ailenin mutluluğunu paylaşmak için gayret ediyoruz. Biz çalışanımızla hastamızla bir aileyiz. En ümitsiz zamanda umutlandıracak haberler verme gayretindeyiz. Bir babaya çocuğunu müjdeleyerek onlara hayatın en güzel haberini veren, bir evlada en kıymetli varlığı annesinin ameliyatının başarı ile geçtiği haberini ileten ve iyisiyle kötüsüyle bir aile olduğumuzu her zaman unutmadığımız sağlık çalışanlarıyız. Böylesine uğraşlar verirken tek temennimizin ise sağlıkta şiddetin durmasıdır. Bizler asıl bayramı sağlıkta şiddet durunca yaşayacağız. Bu düşünce ile Özel Denizli Tekden Hastanesi ailesi olarak 14 Mart Tıp bayramı neticesinde tüm sağlık çalışanlarımızın bu anlamlı ve güzel gününü kutluyorum” dedi.        

Özel Denizli Tekden Hastanesi BaşhekimiOp.Dr. Mehmet Tekin 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başhekim Tekin,” Sağlık çalışanlarına şiddet son bulunca asıl bayramımız olacak” dedi.

 

Tüm sağlık  çalışanlarının 14 Mart Tıp bayramını kutlayan Özel Denizli Tekden Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Mehmet Tekin,” Milli mücadelenin fitilini ateşleyen, vatan sınırları içinde ay yıldızlı bayrağın dışında başka bir bayrağın dalgalanmasını kabul etmeyen Mekteb-i Tıbbiyye-i Şahane'den aldığımız güçle hastalarımıza şifa götüreceğiz. 14 Mart’ın asıl anlam ve hassasiyeti budur. Sağlık çalışanları olarak her an her zaman İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın ve toplumun önemli hedeflerinden biri olduğunu bilerek hizmet vermeye gayret ediyoruz”ifadelerini kullandı.

 

 

“BİZLERE ASIL BAYRAM SAĞLIKTA ŞİDDET DURUNCA”

 

Sağlıkta şiddetin durması gerektiğini anlatan Başhekim Tekin,”Özel Denizli Tekden Hastanesi olarak 52 uzman ve akademisyen kadromuzla ve 400 profesyonel sağlık çalışanımızla birlikte gecemizle gündüzümüzü bir yuvaya, bir aileye şifa olmak şiarı ile hizmet veriyoruz. Bir anne babanın yüzü gülsün ümidi ile bir ailenin mutluluğunu paylaşmak için gayret ediyoruz. Biz çalışanımızla hastamızla bir aileyiz. En ümitsiz zamanda umutlandıracak haberler verme gayretindeyiz. Bir babaya çocuğunu müjdeleyerek onlara hayatın en güzel haberini veren, bir evlada en kıymetli varlığı annesinin ameliyatının başarı ile geçtiği haberini ileten ve iyisiyle kötüsüyle bir aile olduğumuzu her zaman unutmadığımız sağlık çalışanlarıyız. Böylesine uğraşlar verirken tek temennimizin ise sağlıkta şiddetin durmasıdır. Bizler asıl bayramı sağlıkta şiddet durunca yaşayacağız. Bu düşünce ile Özel Denizli Tekden Hastanesi ailesi olarak 14 Mart Tıp bayramı neticesinde tüm sağlık çalışanlarımızın bu anlamlı ve güzel gününü kutluyorum” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.