Askeri alana ilk kazma vuruldu!

DENİZLİ 26.03.2018 - 12:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Askeri alana ilk kazma vuruldu!

Denizli Komando Tugayı’na ait arsa, Milli Savunma Bakanlığı tarafından bedelsiz olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmişti. Büyükşehir Belediyesi planladığı kavşak çalışması için askeri alana ilk kazmayı vurdu.   Denizli Büyükşehir Belediyesi, Karaman Mahallesi Dumlupınar Mahallesi ve Lise Caddesi’nin birleştiği noktada bulunan ve Çıtır Kavşağı olarak bilinen bölgede kavşak düzenlemesi yapmak istemesine rağmen bölgede 11. Tugay Komutanlığı’na ait 2 bin 661 metrekare arsa yüzünden projeyi hayata geçiremiyordu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın, Ankara’ya giderek Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile birlikte, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile bedelini ödeyerek almak istediği alanı bedelsiz olarak devredilmesi olurunu aldı.     Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesi prosedürünün tamamlanmasının ardından bölgede kavşak düzenlemesi için ilk kazma vuruldu. Yapılacak olan çalışma ile birlikte bölgedeki trafik sorunun çözümlenmesi hedefleniyor. 11. Komando Tugayı’na ait 7 milyon liralık arsanın bedelsiz olarak devredilmesi ile birlikte belediyenin kaynakları korunurken yapılacak kavşak çalışması ile kentin önemli noktalarından olan trafik sorunu çözülmüş olacak.    

Denizli Komando Tugayı’na ait arsa, Milli Savunma Bakanlığı tarafından bedelsiz olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmişti. Büyükşehir Belediyesi planladığı kavşak çalışması için askeri alana ilk kazmayı vurdu.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Karaman Mahallesi Dumlupınar Mahallesi ve Lise Caddesi’nin birleştiği noktada bulunan ve Çıtır Kavşağı olarak bilinen bölgede kavşak düzenlemesi yapmak istemesine rağmen bölgede 11. Tugay Komutanlığı’na ait 2 bin 661 metrekare arsa yüzünden projeyi hayata geçiremiyordu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın, Ankara’ya giderek Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile birlikte, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile bedelini ödeyerek almak istediği alanı bedelsiz olarak devredilmesi olurunu aldı.

 

 

Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesi prosedürünün tamamlanmasının ardından bölgede kavşak düzenlemesi için ilk kazma vuruldu. Yapılacak olan çalışma ile birlikte bölgedeki trafik sorunun çözümlenmesi hedefleniyor. 11. Komando Tugayı’na ait 7 milyon liralık arsanın bedelsiz olarak devredilmesi ile birlikte belediyenin kaynakları korunurken yapılacak kavşak çalışması ile kentin önemli noktalarından olan trafik sorunu çözülmüş olacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.