Atasoy Çiftliği 2. Mağazasını Denizli’de Açtı

DİĞER 15.07.2020 - 10:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Atasoy Çiftliği 2. Mağazasını Denizli’de Açtı

Atatürk Orman Çiftliği, Ankara, İstanbul ve İzmir’den sonra Denizli’de de mağazasını açtı. Atasoy Çiftliği tarafından açılan 2. Şube olan mağaza, Selçukbey’de kaliteli ve güvenli gıda hizmeti sunacak.   1925 yılında Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla Ankara’da açılan, zor koşullarda modern tekniklerle büyük bir başarıya imza atılarak tarihe geçen Atatürk Orman Çiftliği’nin hikayesi bu kez de Denizli’ye uzandı. Kurulduğu günden bugüne kaliteli ve güvenilir gıda üretme misyonuyla hareket eden Atatürk Orman Çiftliği, Atasoy Çiftliği öncülüğündeki 2. mağazasıyla artık Denizlililere de hizmet vermeye başladı.     Atasoy Çiftliği tarafından Denizli-Muğla ana bayiliği alınarak ilk mağazası Fethiye'de açılan firmanın 2. Şubesi de Denizli’de açıldı. 2 yıl içerisinde Marmaris, Bodrum, Menteşe ve Denizli merkezde 2 adet olmak üzere toplam 6 mağaza ile hizmet vereceği kaydedildi. Firma, satış noktaları da oluşturmak suretiyle geniş bir pazarlama ağı kurmayı hedefliyor.     “Sağlıklı ve Güvenilir Gıdaya Herkes Ulaşacak”   Denizlili işadamları Ahmet Küçüker ve Kemal Emecioğlu ortaklığıyla kurulan Atasoy Çiftliği şirketinin bünyesinde Elmacık Atatürk Orman Çiftliği’nin ozonsuz suyunu da Denizli ve Muğla halkına tanıtmak amacıyla bayilikler verileceği kaydedildi. Ayrıca şirket bünyesinde Et ve Süt Kurumu’na ait donmuş ürünler ile Tarım Kredi Birlik ürünleri, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesinin üretmiş olduğu doğal ve organik sertifikalı ürünler ile yaklaşık 3 bin kalem doğal ve sağlıklı ürünlerin toptan ve perakende satışı amaçlanıyor. Sağlıklı ve güvenilir gıdaya herkesin ulaşabilmesinin hedeflendiği belirtiliyor.   Hizmet vermeye başlayan Atatürk Orman Çiftliği Denizli Mağazasının resmi açılışının, pandemi nedeniyle ileriki tarihlerde yapılacağı kaydedildi.  

Atatürk Orman Çiftliği, Ankara, İstanbul ve İzmir’den sonra Denizli’de de mağazasını açtı. Atasoy Çiftliği tarafından açılan 2. Şube olan mağaza, Selçukbey’de kaliteli ve güvenli gıda hizmeti sunacak.

 

1925 yılında Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla Ankara’da açılan, zor koşullarda modern tekniklerle büyük bir başarıya imza atılarak tarihe geçen Atatürk Orman Çiftliği’nin hikayesi bu kez de Denizli’ye uzandı. Kurulduğu günden bugüne kaliteli ve güvenilir gıda üretme misyonuyla hareket eden Atatürk Orman Çiftliği, Atasoy Çiftliği öncülüğündeki 2. mağazasıyla artık Denizlililere de hizmet vermeye başladı.

 

 

Atasoy Çiftliği tarafından Denizli-Muğla ana bayiliği alınarak ilk mağazası Fethiye'de açılan firmanın 2. Şubesi de Denizli’de açıldı. 2 yıl içerisinde Marmaris, Bodrum, Menteşe ve Denizli merkezde 2 adet olmak üzere toplam 6 mağaza ile hizmet vereceği kaydedildi. Firma, satış noktaları da oluşturmak suretiyle geniş bir pazarlama ağı kurmayı hedefliyor.

 

 

“Sağlıklı ve Güvenilir Gıdaya Herkes Ulaşacak”

 

Denizlili işadamları Ahmet Küçüker ve Kemal Emecioğlu ortaklığıyla kurulan Atasoy Çiftliği şirketinin bünyesinde Elmacık Atatürk Orman Çiftliği’nin ozonsuz suyunu da Denizli ve Muğla halkına tanıtmak amacıyla bayilikler verileceği kaydedildi. Ayrıca şirket bünyesinde Et ve Süt Kurumu’na ait donmuş ürünler ile Tarım Kredi Birlik ürünleri, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesinin üretmiş olduğu doğal ve organik sertifikalı ürünler ile yaklaşık 3 bin kalem doğal ve sağlıklı ürünlerin toptan ve perakende satışı amaçlanıyor. Sağlıklı ve güvenilir gıdaya herkesin ulaşabilmesinin hedeflendiği belirtiliyor.

 

Hizmet vermeye başlayan Atatürk Orman Çiftliği Denizli Mağazasının resmi açılışının, pandemi nedeniyle ileriki tarihlerde yapılacağı kaydedildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.