Atatürk’ü Anmak ve Doğru Anlamak

GÜNDEM 08.11.2018 - 15:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Atatürk’ü Anmak ve Doğru Anlamak

Pamukkale Üniversitesi Acıpayam Meslek Yüksekokulu tarafından 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında ‘Atatürk’ü Anmak ve Doğru Anlamak’ konulu konferans gerçekleştirildi.   Pamukkale Üniversitesi Acıpayam Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı’na Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer ve Acıpayam MYO Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Turgut başta olmak üzere akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katılım gösterdi.     Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Acıpayam MYO Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Topluluğu öğrencileri tarafından Atatürk’ün sevdiği şiir ve şarkılardan oluşan şiir ve müzik dinletisi gerçekleştirdi. Dinletinin ardından Acıpayam MYO Müdür Yardımcısı Öğretim Üyesi Öğr. Gör İkbal Vurucu Atatürk’ü Doğru Anlamak konulu bir konferans verdi.      Atatürk ile ilgili videoların da izlendiği program, halk oyunları antrenörü Hüseyin Yavuzer’in zeybek gösterisi ile son buldu. Acıpayam Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Ömer Alev’e programa destek ve katkılarından dolayı Acıpayam MYO Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Turgut plaket takdim etti. Son olarak, anma programının gerçekleşmesine katkı sağlayan Acıpayam Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli ile birlikte Acıpayam MYO öğrencilerinden Cansel Cabbar, Rabia Evren, Melike Nur Kındıl, Cansu Okyaz, İsa Amaç, Recep Ersin Erduğan, Ahmet Can Aktaş ve Bilal Köse’ye katkılarından dolayı teşekkür belgeleri verildi.      

Pamukkale Üniversitesi Acıpayam Meslek Yüksekokulu tarafından 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında ‘Atatürk’ü Anmak ve Doğru Anlamak’ konulu konferans gerçekleştirildi.

 

Pamukkale Üniversitesi Acıpayam Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı’na Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer ve Acıpayam MYO Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Turgut başta olmak üzere akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katılım gösterdi.

 

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Acıpayam MYO Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Topluluğu öğrencileri tarafından Atatürk’ün sevdiği şiir ve şarkılardan oluşan şiir ve müzik dinletisi gerçekleştirdi. Dinletinin ardından Acıpayam MYO Müdür Yardımcısı Öğretim Üyesi Öğr. Gör İkbal Vurucu Atatürk’ü Doğru Anlamak konulu bir konferans verdi. 

 

 

Atatürk ile ilgili videoların da izlendiği program, halk oyunları antrenörü Hüseyin Yavuzer’in zeybek gösterisi ile son buldu. Acıpayam Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Ömer Alev’e programa destek ve katkılarından dolayı Acıpayam MYO Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Turgut plaket takdim etti. Son olarak, anma programının gerçekleşmesine katkı sağlayan Acıpayam Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli ile birlikte Acıpayam MYO öğrencilerinden Cansel Cabbar, Rabia Evren, Melike Nur Kındıl, Cansu Okyaz, İsa Amaç, Recep Ersin Erduğan, Ahmet Can Aktaş ve Bilal Köse’ye katkılarından dolayı teşekkür belgeleri verildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.