Ateşdağlı: 'Bizi öldü sanıp kum atanlara...'

SPOR 02.11.2019 - 09:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Ateşdağlı: 'Bizi öldü sanıp kum atanlara...'

İzmir deplasmanında Bornova Belediyesi’ne 80-72’lik skorla mağlup olan Merkezefendi Belediyesi Basketbol Koçu Şahin Ateşdağlı, maç sonrası twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Bizi öldü sanıp kum atanlara haftaya cevabını sahada vereceğiz” dedi.   Ateşdağlı, deplasmanda Bornova karşısında alınan mağlubiyet sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Her zaman yanımızda olan taraftarlarımızdan kendim ve takım adına özür dilerim. Şu bilinsin ki kimseye htirmesek de biz bu güne çok badirelerden savaşarak geldik. Gene düştük ama kalkıp kaldığımız yerden yeniden savaşmaya devam edeceğiz.   Bizi öldü sanıp kum atmaya yeltenenlere haftaya büyük taraftarımız ile beraber kenetlenip en güzel cevabı sahada vereceğiz." dedi.

İzmir deplasmanında Bornova Belediyesi’ne 80-72’lik skorla mağlup olan Merkezefendi Belediyesi Basketbol Koçu Şahin Ateşdağlı, maç sonrası twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Bizi öldü sanıp kum atanlara haftaya cevabını sahada vereceğiz” dedi.

 

Ateşdağlı, deplasmanda Bornova karşısında alınan mağlubiyet sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Her zaman yanımızda olan taraftarlarımızdan kendim ve takım adına özür dilerim. Şu bilinsin ki kimseye htirmesek de biz bu güne çok badirelerden savaşarak geldik. Gene düştük ama kalkıp kaldığımız yerden yeniden savaşmaya devam edeceğiz.

 

Bizi öldü sanıp kum atmaya yeltenenlere haftaya büyük taraftarımız ile beraber kenetlenip en güzel cevabı sahada vereceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.