Aydem fatura ödemeleri konusunda müşterilerini uyardı!

TEKNOLOJİ 01.12.2016 - 09:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Aydem fatura ödemeleri konusunda müşterilerini uyardı!

Aydem fatura ödemeleri konusunda müşterilerini uyardı! / denizli haber / denizli 20 haber

Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, müşterilerini uyararak, fatura ödemelerini, anlaşmalı bankalara veya Aydem müşteri ilişkileri merkezlerine yapılmasını istedi.   Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş. tarafından yapılan açıklama ise şöyle;   Değerli Müşterilerimizin Dikkatine! Fatura işlemlerinizi, işlem ücreti alınmayan Aydem Müşteri İlişkileri Merkezlerimizde veya anlaşmalı olduğumuz bankalarda gerçekleştirmenizi rica eder, herhangi bir mağduriyet yaşamamanız için farklı ödeme kanallarını tercih etmemenizi önemle hatırlatırız.   www.aydem.com  adresinden Anlaşmalı Bankalar listesine ve Aydem Müşteri İlişkileri Merkezleri iletişim ve adres bilgilerine ulaşabilirsiniz.   Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.
Aydem fatura ödemeleri konusunda müşterilerini uyardı! / denizli haber / denizli 20 haber

Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, müşterilerini uyararak, fatura ödemelerini, anlaşmalı bankalara veya Aydem müşteri ilişkileri merkezlerine yapılmasını istedi.

 

Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş. tarafından yapılan açıklama ise şöyle;

 

Değerli Müşterilerimizin Dikkatine!


Fatura işlemlerinizi, işlem ücreti alınmayan Aydem Müşteri İlişkileri Merkezlerimizde veya anlaşmalı olduğumuz bankalarda gerçekleştirmenizi rica eder, herhangi bir mağduriyet yaşamamanız için farklı ödeme kanallarını tercih etmemenizi önemle hatırlatırız.

 

www.aydem.com  adresinden Anlaşmalı Bankalar listesine ve Aydem Müşteri İlişkileri Merkezleri iletişim ve adres bilgilerine ulaşabilirsiniz.

 

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.