Aydın-Denizli Otoyolu'nda ilk kazma vuruluyor

GÜNDEM 13.11.2020 - 09:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Aydın-Denizli Otoyolu'nda ilk kazma vuruluyor

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin,  ihaleye çıkarılan ve geçtiğimiz günlerde sözleşmesi imzalanan Aydın - Denizli Otoyolu projesinin ilk kazması vurularak çalışmalara başlanacağını duyurdu.   Otoyolun temel atma töreni, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımı ile gerçekleşecek.   AK Parti Denzili Milletvekili Şahin Tin, "Aydın-Denizli Otoyolu Projesi‘nde ilk kazmayı vuruyoruz, çalışmalar başlıyor. Tamamlandığında vatandaşlarımızın daha konforlu ve emniyetli şekilde seyahat edebileceği, uzakları yakın edecek bu önemli proje milletimize hayırlı olsun." dedi.     OTOYOLUN 2 YILDA TAMAMLANMASI PLANLANIYOR Öte yandan Aydın-Denizli Otoyolu’nun temeli, Pazartesi günü saat 11.00’de, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Denizli ve Aydın milletvekillerinin katılımıyla Denizli’de Salihağa Kavşağı’nda düzenlenecek törenle atılacağı öğrenildi.   İzmir-Aydın Otoyolu'nun devamı olarak yapılacak olan 163 kilometrelik yolun 2 yılda tamamlanması planlanıyor.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin,  ihaleye çıkarılan ve geçtiğimiz günlerde sözleşmesi imzalanan Aydın - Denizli Otoyolu projesinin ilk kazması vurularak çalışmalara başlanacağını duyurdu.

 

Otoyolun temel atma töreni, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımı ile gerçekleşecek.

 

AK Parti Denzili Milletvekili Şahin Tin, "Aydın-Denizli Otoyolu Projesi‘nde ilk kazmayı vuruyoruz, çalışmalar başlıyor. Tamamlandığında vatandaşlarımızın daha konforlu ve emniyetli şekilde seyahat edebileceği, uzakları yakın edecek bu önemli proje milletimize hayırlı olsun." dedi.

 

 

OTOYOLUN 2 YILDA TAMAMLANMASI PLANLANIYOR

Öte yandan Aydın-Denizli Otoyolu’nun temeli, Pazartesi günü saat 11.00’de, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Denizli ve Aydın milletvekillerinin katılımıyla Denizli’de Salihağa Kavşağı’nda düzenlenecek törenle atılacağı öğrenildi.

 

İzmir-Aydın Otoyolu'nun devamı olarak yapılacak olan 163 kilometrelik yolun 2 yılda tamamlanması planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.